Jelenlegi hely

Vélemények a Cegléd és Cegléd környéki óvodákról

Szülők véleménye (ABC sorrendben)

Abony-Gyöngyszemek Óvodája

Olyan mint egy nagy család az óvodai közösség, 100%-ban megbízom az itt

dolgozó óvónőkben , dadusokban!! :)))  

Abony-Gyöngyszemek Óvodája Az óvodánk az egyik lehető legjobb választás volt a lányunk életében. Minden tekintetben megfelelő. A két óvó nénink e lehető legaranyosabb, türelmes, dolgos nénink. Mindent megkap a gyermekünk, amire szüksége van.

Számtalan program-lehetőség van, amire elviszik az óvó nénik őket.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Rendezett az udvar, a környezet nagyon szép. A gyerekek jókat játszhatnak. Az óvónők 100%-ban tökéletesek!
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Szeretetteljes, meleg, elfogadó, támogató légkör van, szeretetre, önuralomra, szolgálatkészségre, személyes hitre nevelik a gyermekeket.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Az ovi környezet remek, az óvónők a családokkal közösen nevelik a kicsiket, szeretetteljes a légkör. Számos program van, ahová viszik őket. Kultúrált környezetben, szakképzett, kedves pedagógusok nevelik a gyermekeinket.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Megfelelő, szép környezet, az óvónők képzettek és rendkívül kreatívok, aranyosak, naprakészek. Ez az egyik legjobb ovi, büszke vagyok, hogy gyermekem ide jár.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája nagyon aranyosak az óvónők, sokat tanulhat tőlük a kisfiam. Sok szép alkotást készítenek s a daduska is aranyos. Jól felszereltek a csoportszobák.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Nagyon kellemes a környezet, az ovi udvara jól felszerelt, sok az új, modern játék. megfelelő étkezést és ellátást kap a gyermekem. Az óvó nénik rendkívül aranyosak, türelmesek, sok-sok dolgot készítenek a gyerekekkel. Sok program van, ami az ő munkájukat dícséri. nagyon jó, hogy ezt az ovit választottuk.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Nagyon jók az óvó nénik!!!!
Abony-Gyöngyszemek Óvodája nagyon kedvesek az óvó nénik és jól felszerelt az udvar és a szobák. Kellemes környezetben játszhat és nagyon jók, jól neveltek a csopotba járó gyerekek is.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Nagyon kedvesek az óvó nénik:-)
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Mert, mindkét óvónőről nagyon sok jót hallottunk.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Nagyon kedvesek az óvó nénik, az ovi udvara, termei jól felszereltek
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Nagyon kedvesek az óvó nénik.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Az óvó nénik rendkívülien aranyosak, kedvesek, szakképzettek. Kreatívok, sok helyre viszik a gyerekeket, sok pályázaton részt vesznek. Az oviban számtalan lehetőség van képzésre, pl. néptánc, kézműves foglalkozás, ovitesi...stb.

A gyermekem allergiás ételekre, ebben az oviban lehetőség van ilyen speciális étkezésre.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Az óvodával és az óvónénikkel is nagyon magvoltunk és vagyunk elégedve.Igazán jó érzés reggelente belépni az ajtón. Hatalmas odafigyeléssel és szívvel vannak a gyermekeink iránt. Rengeteg mindennel foglalatoskodnak, sok helyre eljutnak és igen kreatívak. Az óvoda belső és külső környezete is tiszta, rendezett. Egy elégedett méhecske csoportos anyuka.
Abony-Gyöngyszemek Óvodája Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert itt dolgoznak a legkedvesebb, legfelkészültebb óvónők, akik az első naptól fogva mindent megtesznek a gyerekekért. Mára már olyanok vagyunk mint egy család, jó ehhez a közösséghez tartozni :)
Abony-Pingvines Óvoda Rendezett az udvar, és a csoportszoba gyönyörű. Az intézmény dolgozói kedvesek, és a gyerekek testi és lelki fejlődését egyaránt szem előtt tartva dolgoznak.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Jól képzett és továbbképzett óvónőket foglalkoztatnak.

Az óvónők összepárosítására nagyon odafigyeltek, hogy kiegészítsék egymást. Dadusok nagyon gondoskodóak.

A napi rendszerességre nagyon odafigyelnek.

A gyerekek érdeklődésének megfelelő foglalkozásokat tartanak.

Fejlesztik a gyerekeket.

Rendszeres a testmozgás és az udvari levegőzés.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Kedvesek az Óvónénik,nagyon szép dolgokat készítenek a gyerekekkel,sok érdekes játék van.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon kedvesek a óvónők,dadusnénik. Jól felszereltek a csoportszobák.Rendezett az udvar.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Szuper a közösség és garantált nyugalommal hagyom a gyermekemet az ovónők felügyelete alatt.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon kedvesek az óvónők.Szeretik a gyerekeket.Jól felszerelt az udvar és a csoportszoba is.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde A gyermek nagyon jól érzi magát. Kedvesek az óvőnők, daduskák.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Óvónénik, dajkák egyaránt kedvesek, figyelmesek. Maga az óvoda is igyekszik otthonias, kellemes hangulatot teremteni a gyerekeknek.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Kedvesek,kreatívak az óvónők.A gyerekek szükségleteit maximálisan figyelembe veszik.Szülőkkel a kapcsolatot folyamatosan tartják.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Barátságos légkör,figyelmes óvónők.Gyerekekkel képességeiknek megfelelő foglalkozás.Nyílt,határozott kommunikáció!
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Kedvesek az óvónénik, nyíltak, barátságosak, tartják a kapcsolatot a szülőkkel.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Kedvesek az óvónénik, nyíltak, barátságosak, tartják a kapcsolatot a szülőkkel.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon kedvesek és odaadók az óvónők és az óvoda szemlélete és szellemisége nagyon megnyerő.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Kedvesek az óvó nénik és a daduskák.Szakmailag felkészültek.Szép tiszta környezetben vannak a gyerekek.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon szeretjük az óvónéniket,és Ők is a gyerekeinket.

Barátságos és összetartó kis csapat részesei vagyunk.:)
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Mert nagyon kedvesek,aranyosak az óvó nénik,daduskák.Szép,tiszta az óvod.Barátságos csoportszobák vannak.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Jól felszereltek a csoport szobák!
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Már az óvónőt zenebölcsiből ismertük, könnyebb volt a gyerkőcnek megszoknia. Sokáig elég visszahúzódó és szorongó volt, de a kitartó munkájuk mára meghozta gyümölcsét és nagyon szeret az óvodában lenni. Minden eszköz és játék ami a fejlődésüket segíti, rendelkezésre áll.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Az ovi és az óvónők is felkészülten várják a gyerekeket! Mindent megtesznek,hogy a gyerekek otthonosan érezzék magukat és felkészültek legyenek az iskolára!
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Mert kedvesek az óvónők.Jól felkészítik a gyerekeket az iskolára.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Jó az óvoda felszereltsége és az óvónők nagyon kedvesek.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Az ovónők aranyosak és jól foglalkoznak a gyerekekkel
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Az óvónők és a daduskák is odafigyelnek a gyerekre, sok érdekes programot szerveznek, kreatív játékokat játszanak.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon kedvesek az óvónénik és tisztaság rend van.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon kedves barátságosak az óvónénik
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Mert nagyon kedvesek az óvónénik. 
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Kedves óvónénik, daduskák. Odafigyelnek a gyerekekre. Szoros és rendszeres napirendje van a gyerekeknek.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon kedvesek a óvónők.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon kedvesek a óvónők.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon kedvesek, odafigyelnek az egyéni igényekre. 
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon rendezett az óvoda. Kedvesek és imádják a gyerkőcöket.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Kedvesek,jó alapot adnak az iskolának.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Nagyon kedvesek.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Hangulatos, családbarát.
Abony-Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Barátságos,és mentes a mai divat majmolástól.
Cegléd-Ady E. utcai Óvoda Kiváló óvónők vannak, rengeteg dolgot tanítanak, és nagyon hatékonyan, az udvar és a játszó szobák rendezettek, tiszták, sokféle játékkal foglalhatják el magukat a gyerekek.  
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Családias és kedves kis óvoda, a kisfiam is nagy örömmel és szeretettel jár ebbe a oviba nap mint nap. 
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Az óvónők,és a daduskák hozzáállása a gyeremekemhez nagyon pozítiv,és ez nekem,és a férjemnek is sokat jelent.Jó hogy a kisfiunk szeret oviba járni ez megygyugtato érzés...
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Tapasztaltak, szakmailag jól felkészültek az óvónők. Tágas, rendezett az udvar sok játékkal felszerelve.
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda A nagyobbik gyermekem is ide járt. Nagyon kedvesek az óvónénik és dadusok. Sok programot szerveznek a gyerekeknek mindig. És nagyon tetszik az óvodában az hogy néphagyomány őrző,így rálátást nyernek a gyerekek a régi szokásokra. Pl:szüret,Szent-György nap... stb..Bodzsár Dániel Napsugár csoport
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Jól képzett óvónénik vannak.
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Testvér is idejárt,és meg voltunk elégedve mindennel.
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Családias a környezet
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Mert tiszta,szép és rendezett..:)
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők,és a daduskák is. Rendezett az udvar szép környezet. /Szivárvány csoport /
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Nagy udvara van. Közelben van egy nagy játszótér. Van hittan. Kedvesek az óvónők.
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Nagyon kedvesek, jól képzettek és lelkiismeretesek az óvónők és a dajkák is, rendezett, szép a környezet, a csoportszobák  jól felszereltek. Családias a légkör. Rengeteg mesét, verset és körjátékot tanulnak. Gyermekünk minden nap örömmel megy az óvodába, és örömmel meséli el az ott történteket.
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Nagyon kedvesek, jól képzettek és lelkiismeretesek az óvónők és a dajkák is, rendezett, szép a környezet, a csoportszobák  jól felszereltek. Családias a légkör. Rengeteg mesét, verset és körjátékot tanulnak. Gyermekünk minden nap örömmel megy az óvodába, és örömmel meséli el az ott történteket.
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Jók az óvónénik
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Kedvesek és felkészültek az óvónénik
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Kedvesek az óvónők
Cegléd-Báthori úti Református Óvoda Jól felszerelt az óvóda
Ceglédbercel-Napsugár Óvoda Nagyon jó, gyerekbarát a légkör, az óvodai környezet. Folyamatos gyerekprogramok változatossá, színessé teszik az óvodai életet. A gyerekek nagyon szeretik az óvónéniket. A csoportok nagyon jól felszereltek, minden érdeklődési, fejlettségi szintnek megfelel. Az udvar, játszótér modern játékokkal felszerelt, nagyon rendezett. Minden csoportnak külön játszótér áll a rendelkezésre. Az óvodában külön tornaterem áll a gyerekek mozgása, táncórája, és egyéb rendezvények megtartására.
Cegléd-Eötvös téri Óvoda - Magyarok Nagyasszonya Katolikus Óvoda Nagyon aranyosak az óvónők.Családias a hangulat,minden óvónő ismer minden kis gyereket.Jól felszereltek a termek.Az óvónök kreatívok és nagy hangsúlyt fektetnek a hagyományőrzésre.A dadusnénik is nagyon kedvesek és mindenre figyelnek.Odafigyelnek az egészséges étkezésre.Rengeteg új információt kapnak a gyerekek.Nagyon sok verset,mesét,éneket tanulnak a gyerekek.

Nagyon örülök,hogy a kislányom Imreginé Tünde nénihez és Váradiné Ida nénihez járhat.
Cegléd-Eötvös téri Óvoda - Magyarok Nagyasszonya Katolikus Óvoda Kevesek az óvónők, érdekes foglalkozások vannak. Gyerekközpontú az intézmény.

Lányom véleménye: aranyosak az óvó nénik, jókat tanulnak, sokat kacagnak(Bodor Mira)
Cegléd-Eötvös téri Óvoda - Magyarok Nagyasszonya Katolikus Óvoda Az udvar rendezett, és végülis eléggé kedvesek az óvónők, de nagyon pozitív óvópedagógusi hozzáállásról, a gyermekem látványos fejlődéséről nem tudok beszámolni. 
Cegléd-Eötvös téri Óvoda - Magyarok Nagyasszonya Katolikus Óvoda Az óvónők nagyon közvetlenek,bármiben segítenek és a problémákat is meg lehet velük beszélni.Mind az óvónők ,mind a dadus nénik nagy szeretettel fogadják a kicsiket,sőt még a testvérekhez is akad egy-egy kedves szavuk.
Cegléd-Eötvös téri Óvoda - Magyarok Nagyasszonya Katolikus Óvoda Nagyon családias a légkör.
Cegléd-Eötvös téri Óvoda - Magyarok Nagyasszonya Katolikus Óvoda Nagyon kedvesek az ovónők.
Cegléd-Kőrösi úti Óvoda - Magyarok Nagyasszonya Katolikus Óvoda Nagyon kedvesek, gyermekszeretők az óvónők, dajkák és az egész személyzet. Tetszik a hagyományőrző stílus, a rendezett udvar. A gyerekekre rengeteg jó program, sok séta, kirándulás vár ! 
Cegléd-Kőrösi úti Óvoda - Magyarok Nagyasszonya Katolikus Óvoda Nagyon kedvesek, gyermekszeretők a óvónők és az egész személyzet.. Rendezett az udvar. Jól felszereltek a csoportszobák. 
Cegléd-Kőrösi úti Óvoda - Magyarok Nagyasszonya Katolikus Óvoda Felkészült,kreatív óvónőknél vagyunk.Barátságos a környezet.És a hagyományőrzést nagyon fontosnak tartom.Máté Nóra kiscsoport
Cegléd-Kőrösi úti Óvoda - Magyarok Nagyasszonya Katolikus Óvoda Azért, mert szeretetteljes légkör, kedves óvónők, értékteremtés és hagyományápolás jellemzi az ovit.
Cegléd-Köztársaság úti Óvoda Kedves, segítőkészek az óvónők és dadusok.Rendezett és elég játékkal felszerelt az udvar.A gyerekek csoportszobái jól felszereltek.A gyermek fejlődését elősegítő programok vannak!
Cegléd-Köztársaság úti Óvoda Rendezett udvar tele virágokkal .Az óvónénik nagyon kedvesek  és persze a dadusok is .A csoportszobák szerintem  jól fel vannak szerelve ,színesek és az évszaknak megfelelően  vannak feldíszítve,és hamarosan lesz az ovinak sószobája
Cegléd-Köztársaság úti Óvoda Mert nagyon kedvesek az ovonok,nagyon jol felkeszitik a gyermekeket az iskolara es nagyon türelmesek.
Cegléd-Köztársaság úti Óvoda Kedves, barátságos, segítőkész ovónők és dajkák pesztrálják a kicsiket....
Cegléd-Lövész utcai Óvoda Rendezett, tiszta környezet, szép uvar, sok játékkal. Minden óvónéni nagyon aranyos és segítőkész. Kicsi aranyos, takaros ovoda!
Cegléd-Lövész utcai Óvoda Az óvónők és a daduskák is nagyon kedvesek, segítőkészek. Az óvoda nagyon jól felszerelt és tiszta.
Cegléd-Lövész utcai Óvoda Az óvónénik maximálisan törődnek a gyerekekkel, az itt töltött évek alatt sokat fejlődnek a gyerkőcök valamint a szülők felé is nagyon jó a kommunikáció.
Cegléd-Lövész utcai Óvoda NAGYON RENDESEK AZ OVONŐK FOGLALKOZNAK A GYEREKEKKEL
Cegléd-Lövész utcai Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, a kisfiam nagyon szeret ide járni, hangulatos, és kedvességet szeretett áraszt. Hangulatos, szép óvoda. 
Cegléd-Lövész utcai Óvoda kedvesek az ovonök és a daduskák cintia katica csoport
Cegléd-Lövész utcai Óvoda jol felszerelt ovoda rendes tanittatás a gyerekeknek
Cegléd-Lövész utcai Óvoda Kedvesek az óvónők is és a daduska nénik is. Hangulatos szeretett áraszt már maga a belépés. A gyerekek nagyon sokat tanulnak, és felkészülnek az iskolára. 
Cegléd-Lövész utcai Óvoda Mert nagyon jó! Az óvónénikről csak jót lehet mondani. Gyerekcentrikus ovi, jól fel van szerelve, saját tornatermük van (az egyetlen ilyen a városban!) Rengeteget mozognak, odafigyelnek a gyerkőcök egyéni fejlődésére is.  Szívvel-lélekkel teszik könnyebbé az életünket. KÖSZÖNJÜK! 
Cegléd-Lövész utcai Óvoda Nagyon kedvesek, aranyosak és jól képzettek az óvónők és a daduskák.Az udvar is rendezett, szép. 
Cegléd-Lövész utcai Óvoda Tetszik az óvodai közösség:

- összefogása a feladatok megoldásában,

- a lelkiismeretes munkavégzés a gyerekekkel,

- a sokszínű programok, amelyben a szülők is részt tudnak venni, vállalni.
Cegléd-Lövész utcai Óvoda Gyermekbarát, van tornaterme, jól felszerelt!
Cegléd-Pesti úti Óvoda Nagyon szép az udvar és a csoportszobák is. Rendkívül kreatívak az óvónénijeink és kedvesek. Nagyon elégedett vagyok az oktatás színvonalával.
Cegléd-Pesti úti Óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert nagyon barátságos a légkör.
Cegléd-Pesti úti Óvoda Azért szeretjük az ovit, mert kedvesek az óvónénik és sokat tanul a gyermekem.
Cegléd-Pesti úti Óvoda Szeretjük az ovit, mert nagyon szép az udvara és sűrűn változnak a kültéri játékok. És színvonalas a foglalkozás. :)
Cegléd-Pesti úti Óvoda Szép környezetben van az óvoda a város központban van, kedves emberekkel és jó hangulattal.
Cegléd-Pesti úti Óvoda Szeretjük az ovit, mert itt kellemes a légkör és jó helyen tudjuk a gyermekünket szinte egész nap. Változatosak a programok, jól felszerelt a csoport játékokkal. A másik két gyermekemnek is kellő felkészítést adott az iskolára.
Cegléd-Pesti úti Óvoda Mert nagyon sok és változatos a program, sokat járnak színházba, moziba, sétálni. Mindig van újítás az udvaron. Lehet kerékpározni is az óvodán belül, erre kialakított helyen. Az óvónők, dajkák odafigyelnek a gyermekemre. A vezető óvónő odafigyel, hogy mindig rendben legyen az óvoda.
Cegléd-Pesti úti Óvoda Nagyon szeretjük az ovit, mert kedves a légkör és jó helyen is van az óvoda. Sokan ajánlották, de én is csak ajánlani tudom. Jelenleg Cegléd legjobb óvodájának tartom. 
Cegléd-Pesti úti Óvoda Azért mert kedvesek, segítőkészek az óvónénik, közel van a munkahelyemhez. A gyermekem is szeret ide járni.
Cegléd-Pesti úti Óvoda Azért mert, mindenki barátságos, jól felszerelt az óvoda.
Cegléd-Pesti úti Óvoda Régóta jó híre van az ovinak, de ezt én is csak megerősíteni tudom. Mindenki nagyon közvetlen, mindig köszönnek, ez feldobja a napom. A gyermekem is minden reggel örömmel megy be az oviba, ez számomra a legfontosabb. :)
Cegléd-Pesti úti Óvoda Jól felszerelt galériás csoportszobákban biztosított a gyermekek nyugodt fejlődése. 
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Nagyon aranyos a vezető óvonő, az óvonők superek,és a dajkák is, a környezet rendezett és tiszta.Segítőkészek,a gyerekkel kapcsolatos problémák megoldásában is.Én csak ajánlani tudom!!! Csillagocska és Halacska csoportba járó gyerekek anyukája
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Az óvónénik és a dadusok kedvesek,nagyon megértőek és mindenben támogatnak minket,gyermekünk szeret oviba járni,számunkra ez a legfontosabb.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Rendezett az udvar. Nagyon kedvesek és segítőkészek az óvónők és a daduska nénik is.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Mert  kedvesek a óvónénik és a daduskák. Sok jó programokon vesznek részt.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Kedvesek a dolgozok és jó programok vannak.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Az óvónők oda figyelnek a gyermekekre, mint lelkileg mint testileg.Megpróbálnak segíteni a szülőknek ha problémájuk van a családban vagy a gyermekkel.Az óvoda mindennapjait próbálják különböző programokkal feldobni.Oda figyelnek mit kapnak a gyermekek enni,minél több (fejlesztős)játékot beszerezni.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Mert mint az óvónők mint a daduskák megtesznek mindent a gyermekeké, szülőkké.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Kedves, barátságos környezet, jó pedagógiai munka, színes óvodai és óvodán kívüli programok.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Megfelelő környezet és felszerelés, kitűnő óvónői nevelés, kedves és segítőkész dadusok, családias hangulat. Sok-sok gyermekprogram.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Mert minden dolgozó gyerek centrikus és oda figyelnek minden a legjobb legyen a gyerekeknek .
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda mert minden ott dolgozó gyerek barát .
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Kedvesek segítőkészek az óvónők.Jól felszereltek a csoportszobák,rendezett az udvar. 
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Kedvesek az óvónők és a dadusok is. Jól felszerelt az óvoda, gyerekek nem szenvednek hiányt semmiben. Az óvónők és a szülők közti kommunikáció is jó. Mindenben naprakészek az ott dolgozók.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Nagyon segítőkészek és kedvesek az óvónők, a gyermekem is nagyon szereti őket. Mindig örömmel mesél a foglalkozásokról, élvezi őket, és mi is látjuk, hogy hasznosak, eredményesek számára. Az óvoda felszereltsége is megfelelő.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Az óvónők nagyon segítőkészek. 
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Nagyon szép tiszta rendezett az udvar,a kislányom jól érzi itt magát.Az ovonénik és a daduskák is kedvesek-
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Nagyon kedvesek a óvónők. / Rendezett az udvar. / Jól felszereltek a csoportszobák.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Közel van a lakhelyünkhöz és az óvónők, dadusok is nagyon kedvesek.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők és tetszik a református szellemiség.
Cegléd-Posta utcai Református Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, daduskanénik . Nagy szakmai tudással rendelkeznek. Szinte egy nagy család vagyunk. 
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Mert jó a közösség, nagy az udvar, jól felszerelt az ovi, kedvesek az óvónénik és a daduskák, jók a programok /családi gyereknap, ahol az egész család jól érzi magát/
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda A gyermekem szereti az óvónőit, gyermektársait. Az óvoda udvara szép nagy, a csoportok elkülőnítve is kényelmesen elférnek. Sok  jó programot szerveznek a gyerekek számára. Családcentrikus óvoda.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Nagyon kedves az óvoda minden dolgozója.Nagyon kreatívan fejlesztik a gyerekek látókörét. Sok időt töltenek a szabadban.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Kedves óvovnők miat!!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Az óvónők dadusok nagyon kedvesek ,segítőkészek.Nagy udvar .A gyermekem örömmel megy oviba és boldogan távozik a nap végén.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Azért szeretünk, mert kedvesek az óvonők, daduskák.Jó a fejlesztőpedagógia.Rendezett az udvar.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők és a daduskák is. A kisfiam nagyon szeret ebbe az oviba járni és nekem ez a legfontosabb. Sokat vannak a gyerekek az udvaron játszani és ehhez az udvar megfelelő méretű és rendezett. Talán a legmegfelelőbb szó, hogy családias a légkör. Én nagyon örülök, hogy ezt az ovit választottuk.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Mert remekül fejlődnek a gyerekek, és semmit nem érzek görcsösen kötelezőnek. Ezért érzik olyan jól magukat ott a gyerekek. Ezt mindkét gyerkőcömnél tapasztaltam. Igazi pedagógusok dolgoznak itt és valóban szeretettel nevelnek. Emellett remek tárgyi feltételei is vannak az oktatásnak az óvoda  fejlődéséről nem is beszélve.

Tóth Roland Micimackó csoport
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Nagyon jó a kapcsolat az óvónők és a szülők között.Bizalommal lehet fordulni hozzájuk.Szerintem remek pedagógusok.Jó felszerelt a csoport és az udvar is.Az én gyermekem imád óvodába járni,különösen szereti amikor süteményt sütnek.Ha másik csoportba kell valami miatt aludnia és a délutánt ott töltenie,az sem probléma mert minden óvónő és dadusnéni nagyon kedves.Ezúton is köszönet érte!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Az óvonénik mindent megtesznek a gyerek érdekében, szabályokra odafigyelnek, nagyon sokat okosodik a gyerek, játékosan tanulnak, tisztaság, fegyelem.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Jól felszereltek a csoportszobák.

Sok sporteszköz van: pl roller.

Az óvónők nyitottak, sok külső programot szerveznek a gyerekeknek. (kirándulás, gyermekkönyvtár, színház.

Figyelembeveszik az egyéni problémákat, élethelyzeteket - lehetőségeikhez mérten.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Családias légkör, a Gyermek az első. Rengeteg fejlesztő dolog van, ami a Gyerkőc számára hasznos.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Mert nemcsak a csoportok jól felszereltek hanem az udvar,és a konyha is.

Nagyon szereti a kislányom az összes óvonőt nemcsak a sajátját.  
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Nagyon barátságosak,és kedvesek az óvónők,és a dadusnénik.Nagyon szeretjük a családi napokat.Hatalmas nagy udvara van az óvodának.Csak ajánlani tudom az óvodát mindenkinek aki még  óvoda választás előtt áll:)
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Kedvesek az óvónénik, daduskák. / Barátságos az épület, családias a légkör. / Szép rendezett az udvar. / Sok jó programban vehetnek részt a gyerekek. /Minden nap tanulnak valami újat, csinálnak valami szépet.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Mi is ebbe az óvodába jártunk akkor is nagyon jó óvi volt,most is az csak azóta fejlettebb,jobb lett de az óvonénik akkor is meg most is nagyon aranyosak,csak a kis kertet hiányolom ami régen a kisudvar helyén volt.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Kedvesek, a szakmai színvonallal is nagyon elégedett vagyok. Nyitottak a "másságra", elfogadóak. Jól felszerelt, tágas.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Nagyon családias a légkör, szuper mind a kettő óvónénink! Az óvoda vezetője folyamatosan próbálkozik, hogy az óvoda fejlődhessen (pályázatokkal, alapítványi úton)!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Kiemelkedő munkát végeznek az Óvo nénik Gyermekeinkkel készség fejlesztés területen, jó érzékkel figyelnek egyéniségükre.

Köszönjük munkájukat!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Nagyon jó a csoportunk, családias a légkör, két tökéletes óvónőnk, és daduskánk van!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Nagyon szimpatikus a "tanítási" módszer,nagyon jó programok vannak a gyerekeknek.Az ovónénik és a dadusok nagyon kedvesek,szeretjük őket!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Szuper Vezetői vannak az ovinak, a gyerekekkel nagyon szeretetteljesen és mindig türelemmel foglalkoznak a daduska nénik és az óvónők is, és ez a mai rohanó világban nagyon fontos! Folyamatos önkormányzati megszorítások ellenére SEM a személyzeten spórol az óvoda, tehát nincsenek elbocsájtások, ez szintén nagyon pozitív dolog, mert ennek is csak a gyerekek innák meg a levét! Családbarát légkör, kedves dolgozók, pályázatok maximális kihasználása, udvari és a benti környezet állandó fejlesztése, de a legfontosabb tényleg a vidám és családias légkör minden nap. Nincsenek mogorva, búbalbélelt arcok a folyosón... 
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Szeretem ezt az óvodát, mert gyermekem szereti. Közvetlen, családias légkörű ovi, ahol nem csak az óvónők és a daduskák de még a gondnok bácsi is kedves a gyerekekkel! Sok a közös szülő-gyerek program. Az udvar, és a csoportszoba is jól felszerelt. A mi óvónénijeink nagy szakmai múlttal, tapasztalattal rendelkeznek, és szeretik a gyerekeket! Minden nap látom, hogy megölelik, megpuszilják, dicsérik a gyerekeket! Folyamatos a gyerekek fejlesztése játékokkal, feladatokkal, minden nap van mese, éneklés, kézműves foglalkozás, játék az udvaron... Az én gyermekemnek fontos, hogy mindig történjen valami érdekes, és ezt itt megkapja. (Manó csoport) 
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Az Óvónénik és Daduskánk hatalmas nagy türelemmel és odaadással végzi a dolgát!!!Mindig gondoskodnak arról,hogy minden napunk érdekes,izgalmas legyen és mindig tanuljanak valami hasznos dolgot!Amikor szükség van rá,megértőek és segítőkészek!Nagyon szeretjük Őket!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Szintén az első (bejelentés nélkül) látogatásunk alkalmával, olyan kedvesen invitált az ovónéni...épp egy foglalkozás közepébe csöppenve,hogy nem lehetett visszautasítani a körűltekintést! Majd ez a kedves ovónéni lett a mi ovónőnk, remekül kiegészítve egymást a másik szintén szuper ovónénivel és a legkedvesebb daduska nénivel...a Mi örömünkre. Nagyon hasznosan és kreatívan telnek a napok és a hetek a Manó csoport keretein belűl. Játszva tanulnak a gyerekek igen választékos szinte minden témakört felölelve töltik az ovóda évet! Itt is szeretném megköszönni ezt Nekik, -szerintem minden szülő nevében a Manó csoport nevelőinek !!!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Szeretjük az óvónőket, mi is és a kislányunk is. Sokat foglalkoznak velük, sok dolgot tanulnak. Szimpatikus az egész környezet, mind a termek, mind az udvar. És közel is van.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Szuper óvónők, kreativitás, gyermekközpontúság!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Szuper óvónők, kreativitás, gyermekközpontúság!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda A csoportszobák jól felszereltek, az óvónők lelkiismeretesek, kreatívak. Minden évben kirándulnak, bábszínházba járnak, a gyermeknap pedig  nagy élmény nem csak az óvodásoknak, hanem a testvéreknek, szülőknek egyaránt.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Az óvónők nagyon kedvesek ,nyitottak mindenre,bármit meg lehet velük beszélni.Rendkívül kreatívak,mindig alkotnak valamit a gyerekekkel.Mindhárom gyermekem ebbe az oviba járt,ill.jár.A két nagyobb pedig nagyon jól megállja a helyét az iskolában,ami az óvodának is köszönhető.Nem beszélve arról,hogy örömmel megyünk minden reggel és azt hiszem ez a legfontosabb.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Nagyon szinpatikus családias a légkör . 
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Kiválóan szervezett óvoda. Értékeket továbbít a gyerekek felé. Nem csak az iskolára készít fel, hanem erkölcsi értékeket is ad. Nekünk csodálatos óvónénijeink és daduskánk van. A legtöbbet hoznak ki minden gyermekből. Lelkileg és szellemileg is.  
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni,mert az óvónénik csak a gyerekek érdekeit tartják szem előtt,valamint az ovi arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a szülőket is jobban összehozza a különböző ovis rendezvényekkel. 
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda A gyermekünk szereti az óvónőket, daduskákat. Az udvar nagy és jól felszerelt.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Szeretjük a légkört, már az épületbe lépéskor egy olyan "kis világba" csöppenünk bele, amelyben szívesen tudjuk fiunkat, illetve Ő is szereti.

Két fantasztikus óvónénik van, és a daduska féltő gondoskodása leírhatatlan fontossággal bír.

Tetszenek a programok, a napirend, amit és ahogyan tanulnak gyermekeink.

Az óvoda vezetőnője pedig egy mosolygós angyal!

:)
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Nagyon kedves óvónők.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Jók az óvónők.

Sok program van a gyerekeknek.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Gyermekközpontúság.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Mert nagyon jó a közösség és az óvónők nagyon kedvesek.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Nagyon jó  közösség...! :)
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Mert fantasztikus a közösség, az óvónők. A gyerekeket nagyon szeretik, nagyon sok jó, érdekes foglalkozás van a gyerekeknek.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Kedvesek az óvónénik,sok hasznos dolgot tanul a gyerkőc.Minden nap van valami klassz elfoglaltság.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Kedvesek, barátságosak, segítőkész, kreatívak, gondoskodók az óvodában a gyerekünkkel és velünk is! Kisfiam imád óvodába járni, pedig volt bölcsődés is és ott reggeltől estig sírt! Itt jókedvű és alig várja, hogy másnap újra menjen.

Egy szülő számára talán ez a legfontosabb!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda mindennel megvagyunk elégedve.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda nagyon kedvesek és barátságosak az óvoda dolgozói,gyermekbarát a környezet.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Szimpatikusak az óvónők.
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Jó a gyerekek, óvónők és szülők között a viszony!
Cegléd-Széchenyi úti Óvoda Azért szeretünk ide járni, mert jól érzi magát ott a gyermekem. Szereti az óvónéniket és a daduskákat. Jól érzi magát ebben a környezetben, és jókat játszik itt társaival.
Cegléd-Szép utcai Óvoda Az óvónők kedvesek és felkészültek, a környezet barátságos, a csoportszobák jól felszereltek. Az elmúlt három évben sok fejlesztést tapasztaltunk, köztük új ágyak, udvar füvesítése stb. Az óvoda hangulata családias, a vezetőség pedig gyerekcentrikus. 
Cegléd-Szép utcai Óvoda Kedves óvónénik, szép az udvar, jók a rendezvények pl gyereknap
Csemő-Nefelejcs Óvoda A nagyobb gyermekeim is ebbe az óvodába jártak,és imádták.Az óvónők egytől-egyig kedvesek,aranyosak,segítőkészek mint az óvoda többi dolgozója is!Csodálatos programokat szerveznek a gyerekeknek.A csoportszobák és az udvar is szépen felszerelt és a legkisebbtől a legnagyobbig minden gyerek megtalálja neki való játékot.Az egész óvodában családias hangulat van,és ez sokat számít.
Csemő-Nefelejcs Óvoda Mert van sószöba, kedvesek az ovónők és mindig tanulnak valami újat a gyerekek.Manó  csoport
Gomba-Gólyafészek Óvoda Nagyon kedvesek sz óvónénik és dadusok. Nagyon sok külön programot szerveznek az ovisoknak. Szívüket-lelküket beleadják. Figyelnek a hagyományőrzésre is. Jól felszerelt az óvoda, minden nap kimennek a játszótérre játszani. Kirándulásokat szerveznek. Úszás, néptánc, hittan, angol foglalkozásokra is van lehetőség beíratni a gyermeket. Szeretünk idejárni.
Gomba-Gólyafészek Óvoda Minden tekintetben maximálisan meg vagyok elégedve az óvodánkkal. Hagyományőrző óvoda lévén már egész kis korban megtanulhatják a gyerekek a hagyományainkat,olyan dolgokat is,amikre mi már csak halványan,vagy egyáltalán nem is emlékszünk. Gyönyörű környezetben található,nagyon szép udvarral,és nagyon szép csoportszobákkal. Ahol a berendezési tárgyak által is betekintést nyerhetünk a régi időkbe. Mindemellett jól felszerelt,és tiszta óvoda. Kisfiam mindig élményekkel gazdagon érkezik haza. Nagyon sok program van úgy óvodai,mint csoport szinten. Az óvodában vegyes csoportok vannak,aminek én eddig csak pozitív hatásait tapasztaltam. Amikor a fiam kiscsoportos volt,nagyon sok segítséget és törődést kapott a nagyoktól. Már 3 évesen tudott olyan mondókákat is amiket amúgy csak nagycsoportban tanítanának. Aztán nagycsoportossá vált,és akkora büszkeséggel tölt el,amikor látom,hogy milyen gondoskodó a kicsikkel szemben,és ami a legfontosabb,hogy milyen mértékben toleráns. Nagyon sokat köszönhetek az óvónéniinknek,és a dadusnéninek. Óriási szeretettel,odafigyeléssel,törődéssel foglalkoznak velük. Ha bármilyen problémám merül fel akár a gyermekemmel,akár a nevelésével kapcsolatban,ők azok akikre mindig számíthatok. Az óvoda varázslatosságát nem a sok-sok játék,hanem ők maguk adják.  
Nagykőrös-Kalocsa Balázs Napközi Otthonos Óvoda Mert nagyon sok jó programmal várják az ovisokat és szülőket egyaránt(őszi, tavaszi hét), Kalocsa Balázs napok stb. Tavaly pedig sószobát alakítottak ki az óvoda egyik helységéből, ahová napi szinten járnak a csoportok 1-1 foglalkozás erejéig. Élvezik a gyerekek.  :-)
Pilis-Attila úti Óvoda A családias hangulat és a szeretetteljes légkör miatt.
Pilis-Attila úti Óvoda Azért mert nagyon aranyosak az óvónénik, és a csoporttársak is. Jó és okos dolgokat tanulnak.
Pilis-Meserét Óvoda Az óvónők és dadus nénik, szeretettel és nagy odafigyeléssel, segítik a gyerekek fejlődését és szociális beilleszkedését.
Pilis-Meserét Óvoda Bár anyagilag kicsit szegény de érzelmekben gazdag!! Családias hangulat fogadja a gyerekeket minden nap!! Az óvónénink nagyon megértő,segítőkész,türelmes és szeretni való ezúton is szeretném megköszönni Ildi óvónéninek és dadusnéninek azt a hatalmas nagy türelmét és szerető gondoskodásaikat amit a gyermekeinknek adnak! A kislányom örömmel megy az oviba mert tudja,hogy Ildi óvónéni már várja és ez számomra hatalmas öröm!! Mi ezért szeretünk ebben az oviba járni. Szabó Laura kiscsikó csoport
Pilis-Meserét Óvoda Nagyon kedvesek az óvónénik és a gyerekek nagyon szeretik őket.
Pilis-Meserét Óvoda Bár felszereltségében kissé szegényes,de érzelmekben nagyon gazdag.
Pilis-Meserét Óvoda legjobb óvoda pilisen
Pilis-Meserét Óvoda Nagyon kedvesek az óvónők, dadusok is, sokat foglalkoznak a gyerekekkel.
Pilis-Meserét Óvoda Találkozik a kislányunk minden nap a kis barátaival.Nagyon kedvesek a óvónők.Jól felszereltek a csoportszobák.Rendezett az udvar.Viszonylag közel van az otthonunkhoz.
Pilis-Meserét Óvoda Az óvok kedvesek szülőbarátok a csoport is nagyon jó!
Pilis-Meserét Óvoda Kedves családias óvoda!
Pilis-Meserét Óvoda Azért szeretjük ezt az óvodát, mert nagyon kedvesek az óvónénik, mindenre és mindenkire odafigyelnek. Az udvaron is nagyon jókat lehet játszani.
Pilis-Meserét Óvoda  kedvesek az óvonők
Pilis-Meserét Óvoda Családias az óvoda hangulata
Pilis-Meserét Óvoda Az óvónők törődnek a gyerekekkel, tanítják, nevelik Őket. A csoportok rendezettek, anyagi helyzetükhöz képest jól felszereltek.
Pilis-Meserét Óvoda Szeretjük az Óvónőket, mert törődnek a gyermekeinkkel, tanítják, nevelik Őket. A csoportokban mindenük megvan a szerény anyagi helyzet ellenére, ha mégis hiányozna valami, azt a csoport foglalkozásokkal pótolják.
Pilis-Meserét Óvoda Azért szeretjük pilisi ovit, főleg a gézengúz csoportot, mert a kompetencia programon alapuló nevelés a gyerekeket már az óvodában felkészíti a tanulásra, fejleszti képességeiket, persze játékos módon. Fiam nagyon szereti a kirándulásokat, a sok-sok megoldandó feladatot és persze azt, hogy sok új dolgot kipróbálhat. Az óvonők, a dajka mind gyermekcentrikusak, lelkiismeretesek.
Pilis-Meserét Óvoda Mert itt a legjobbak az óvónénik, és közel van az otthonunkhoz.
Pilis-Meserét Óvoda Nagyon kedvesek az óvónénik, dadusnénik. Kultúrált környezetben töltik el a gyerekek a napjaikat.
Pilis-Meserét Óvoda Mert én is ebbe az oviba jártam gyerekkoromban és mindenki nagyon kedves, befogadó. A kislányomnak is tetszik.
Pilis-Meserét Óvoda Azért szeretünk ebbe az óvodába járni,mert kedvesek és odafigyelők az óvónénik!
Pilis-Meserét Óvoda Mert aranyosak és figyelmesek az óvónénik!
Pilis-Meserét Óvoda Aranyosak az óvonők!
Pilis-Meserét Óvoda A gyermekeim imádják az óvónéniket és ez a legfontosabb!
Pilis-Meserét Óvoda A gyermekeim imádják az óvónéniket és ez a legfontosabb!
Pilis-Meserét Óvoda Mert aranyosak az Óvónénik!
Pilis-Meserét Óvoda szeretem az Óvónéniket!
Pilis-Meserét Óvoda Odafigyelök az Óvónénik!
Pilis-Meserét Óvoda Aranyosak az Óvónénik!
Pilis-Meserét Óvoda Minden nap itt megyünk el az ovi előtt és nagyon szép az Óvoda
Pilis-Meserét Óvoda Ismerjük az óvónőt és nagyon kedves.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda rendesek és megbízhatóak az óvónők megfelelő körülmény és környezet van a gyerekeknek  A kislányom neve zsákai vivien
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Sokat mozognak,de a foglakozások is nagyszámúak és színvonalasak.Óvónénik lelkiismeretesek,kedvesek.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Szépen felújított, jól felszerelt óvoda. Én is ide jártam, szép emlékeim fűznek hozzá.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Szép, tiszta és kultúrált a óvóda. Az óvónők és a dajkák is nagyon kedvesek, rengeteg programot, foglalkozást szerveznek a gyerekeknek. Az ételallergiás gyermekek ellátása sem okoz problémát. 
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Mert nagyon sok olyan lehetőség van amivel a szülők is tudják segíteni az óvoda  és a gyermekének megfelelő ígényeket. Tiszta rendezett az óvodánk, nagyon kedvesek az óvónők és segítőkészek.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda MAGA AZ ÓVODA AZÉRT TETSZIK ,MERT TELJESEN GYERMEKKÖZPONTÚ-AZ ÉVZÁRÓ IS MINDIG GYÖNYÖRŰ CSALÁDI NAPKÉNT VAN MEGRENDEZVE, NEM KIPIPÁLANDÓ PROTOKOLLKÉNT. IGAZÁN A CSILLAGSZEM CSOPORTOT SZERETEM, MIVEL AZ ÓVÓNÉNIK EGÉSZ NAP FOGLALKOZTATJÁK A GYEREKEKET, NEM GYEREKMEGŐRZŐ AZ EGÉSZ.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Rendezett körülmények,kedvesek az óvónők és a dadusok,odafigyelnek a gyerekekre,és nem utolsósorban sokat tanulnak játék közben ami alapján felkészülnek az iskolára!  A csoportot nem tudtam kiválasztani ezért a csillag csoportot jelöltem be de ideírom: Csillagszem csoport Hétszin világ ovoda
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Az óvónők nagyon aranyosak ,jól bánnak a gyerekekkel és természetesen a gyerekek is nagyon szeretik őket. A csoportszobák jól vannak kialakítva. Az udvar is rendezett és biztonságos a gyerekek számára.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Nagyon sok érdekes program van a gyerekeknek, ill.a szülök részére is sok hasznos úgy nevezet réteg szülőit tartanak, ahol sok érdekes információ hangzik el. 
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Elsősorban az Óvónők kedvessége,odafigyelése segítsége és a családi környezet::))persze az óvoda felszereltsége és a sok program amit nyújt az óvoda a gyerekeknek::))

Kicsi fiam minden reggel úgy kel, hogy mikor megyünk már az oviba,ha pedig haza kell jönni akkor mindig azt kapom tőle, anya, miért jöttél értem, én még maradni akarok, azt hiszem ez mindent elárul::)) 
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Sok gyerek van , kedves az ovonéni.
Udvar is jól felszerelt.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Jók a pedagógusok, szeretik a gyerekeket. Jól felszereltek a csoportszobák.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Mert az óvónénik nagyon aranyosak és sok-sok mindenre megtanítják a gyerekeket.Korszerűek a játékok.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda mert a lakhelyünkhöz közel van és jól felszereltek a csoportszobák
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Mert kedvesek az Óvónők,felkészültek,különórákra lehet járni az óvódán belül.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Kedvesek az óvónők. Jól felszerelt a csoportszoba és az udvar. 
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Felújított, jól felszerelt,gondozott udvarú, tornateremmel rendelkező óvoda.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Kedvesek a gondozónők. Oda figyelnek a gyerekekre.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Mert jól felszerelt, mindenre odafigyelnek! Jól be van osztva a napi program, sokat vannak szabad levegőn! Van lehetőség délutáni különfoglalkozást választani( idegen nyelv, torna, hittan)!
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Kedvesek és felkészültek az Óvónők./Sok program, foglalkozás színesíti a gyermekünk hétköznapjait./ Jó helyen fekszik az óvoda. (Napsugár csoport)
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Kedvesek és szakmailag felkészült a teljes gárda ! A gyerekek szívesen mennek oviba, mert teljesen megbíznak az óvó - és dadusnéniben.

Nyitottak, kreatívak, és együttműködnek a szülővel. Szép, tiszta környezet, játszótér.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Közel van a lakhelyünkhöz, szép a környezete, jó a csoportközösség, nagyon szeretjük az ovónéniket, sok kézműves foglalkozás van, sokat énekelnek, mesélnek, jó programok vannak.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Azért szeretünk ide járni, mert jó a közösség, szeretjük ovónéniket és a dadus nénit.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Nagyon jó az ovi programja és nagyon segítőkészek, kedvesek a dolgozók.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert sok a program a gyerekeknek, jók az óvó nénik, jó az óvodai közösség.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert szeretjük az óvó néniket, a környezetet, jól megközelíthető.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Az intézmény dolgozói közvetlenek, segítőkészek. Sok a szülőkkel közös program.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Nagyon figyelmesek a dolgozók. Sok jó programot találnak ki a gyermekek számára. Bármilyen problémád akad gyermek nevelésével kapcsolatban, akkor segítenek. Sokszor tartanak szülőit ezért, igen jól informált lehetsz az ovis élettel kapcsolatban.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Az óvónénik és a dadus néni nagy szeretettel fogadták a kisfiamat, akinek -bár nagyon várta az ovit, mégis nehezebben ment a beilleszkedés. A sok türelem , odafigyelés és a sok-sok játékos és fejlesztő munka mára meghozta a gyümölcsét: a gyerkőc nagyon sok mondókát versikét tanult, barátokat szerzett, és kitárult számára egy másik új világ, amelyben mindennap tanul valami újat és felfedezi képességeit. Örülünk annak, hogy mennyi élmény és kaland vár rájuk az óvoda falain kívül is: kirándulások, túrázás, foglalkozások,kiállítás.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda A mi csoportunk ovonoi aranyosak es kello tapasztalattal rendelkeznek, a csoportszobak szep rendezettek, valtozatos jatekokkal felszerelve(lego, tarsas, keszsegfejlesztos jatekok, fodrasz sarok). Az udvar is rendezett, es tagas. Az ovoda minden szemelyzetevel meg vagyok elegedve, kedvesek, kapcsolattartok.
Pilis-Rákóczi úti Óvoda Szépen felújított az óvoda épülete, udvara. A csoportszobánk nagyon aranyos, barátságos, a gyerekek számára van közös tér és elvonulós kuckózó hely is. Mindig rend, tisztaság van, és az aktuális díszítés mindig fellelhető. Az óvónénik és a dadus kifogástalanok; szeretik, ölelik, gondozzák, megfigyelik, segítik, tanítgatják Kincseinket. Katica csop.
Szentmártonkáta-Napköziotthonos Óvoda Kedvesek az Óvónők, dajkák és a környezet is rendezett, szép. Fakultatív programokra is van lehetőség.
Szentmártonkáta-Napköziotthonos Óvoda A legjobb, legaranyosabb óvónők vannak ami csoportunkba. Nekem már 3 gyermekem járt a katica csoportba, és maximálisan elégedett vagyok a pedagógusok munkájával!
Szentmártonkáta-Napköziotthonos Óvoda Eu-s az oviudvar + nagy és van egy kedves óvónénik ...
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Az óvónénik nagyon aranyosak, a gyerekek a legfontosabbak nekik. Tevékenység központú foglalkozásokat tartanak.
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Mert nagyon gyerekbarátok az óvónők, kedvesek, minden gyerekkel érdeklődési körük szerint foglalkoznak, hagyják kibontakozni a gyerekeket abban amit szeretnek csinálni.
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Nagyon szeretjük az Óvónőket, igazán kedvesek! Barátságos környezetben, jó dolgokat tanulnak a gyerekek! :)
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Nagyon kedvesek,türelmesek és figyelmesek az ovónők.Nagyon jó játékok vannak az óvodában.Sok mondókát verseket ismernek meg a gyerekek.
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Azért járunk ebbe az oviba mert itt nagy szeretettel és oda figyeléssel foglalkoznak a gyerekekkel. Csak pozitívat tudok mondani minden óvónőről,dajkáról és dolgozóról. A nagylányom is ide járt és most a kicsinél sem volt kérdés hová írassuk . 
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Mert családias hangulatban ,szerető ovónénik és dadusok vigyáznak és foglakoznak gyerekemmel .
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Mert az óvoda minden egyes dolgozója kivétel nélkül egy tündér, akik mindig és mindent megtesznek a gyermekekért.
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Mert nagyon aranyosak az ovónénik és adadák is és rengeteg a készségfejlesztő játék és sok programot szerveznek a gyerekek részére:)!

Magyari Levente Csiperke Gomba csoport
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Nagyon kedvesek az óvónők és az óvodai dolgozók! Pillecsoport! 
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Odaadó, elismert óvónők, dajkák, családias hangulat.
Tápiószecső-Pöttöm Napköziotthonos Óvoda - Rákóczi utcai központi intézmény Azért szeretünk ebbe az oviba járni,mert nagyon látványosan fejlődik a gyermekünk;nagyon sok verset ,mondókát tanul a gyermekem.Nem utolsó sorrendben nagyon aranyos,kedves,megértő ovónők vannak az oviban,akiket a gyerekek nagyon szeretnek!
Tápiószecső-Pöttöm Óvoda - Kátai úti Tagóvoda Az óvonők és a gondozónők rendkívül kedvesek, megértőek, segítőkészek. Számos plusz foglalkozást (angol, hittan, néptánc) nyújt gyermekemnek. 
Tápiószecső-Pöttöm Óvoda - Kátai úti Tagóvoda Azért mert az  óvónők kedvesek, nevelésük megfelelő. A csoportszobák szépek, jól felszereltek. Gyermekemhez szeretettel állnak. A legjobb óvoda a környéken.
Tápiószecső-Pöttöm Óvoda - Kátai úti Tagóvoda Csak Szuper kedves, gyermekszerető, nevelő óvonénik és dadusok. Fesztelen, jó hangulat. Gyermekem szeret oviba járni én szeretek érte menni. Őszinte, szerető és következetes nevelés és fejlesztés. Éljenek az "őrült" óvónénik! A környezetből és felszereltségből a lehető legtöbbet kihozzák gyermekeink számára és sok külső programot is szerveznek. Kellemes ünnepeket, Jó egészséget és ENERGIÁT továbbra is az egész csapatnak! Köszönöm: Minkó Orsi anyukája
Tápiószecső-Pöttöm Óvoda - Kátai úti Tagóvoda Mert jó a közösség és a nevelési elveink megegyeznek.
Tápiószecső-Pöttöm Óvoda - Kátai úti Tagóvoda Kiváló óvónők és dadusok vigyáznak a gyerekekre, óvják, tanítják és nem utolsó sorban szeretik őket. A foglalkozások nemcsak hasznosak a gyerekek fejlődésére nézve de a gyerekek kitörő örömmel is vesznek részt mindenben. 
Tápiószecső-Pöttöm Óvoda - Kátai úti Tagóvoda nagyon kedvesek az óvónők, jó az óvoda
Tápiószecső-Pöttöm Óvoda - Kátai úti Tagóvoda Nagyon családias a légkör!!! Mindegyik ovónő kedves, KÖZVETLEN! A 2 nagyobbik gyermekem is idejárt és még a mai napig nagyon sokszor felemlegetik a régi ovis napokat.
Tápiószecső-Pöttöm Óvoda - Kátai úti Tagóvoda Rendezett, tiszta és kedvesek az ovónők.
Tápiószecső-Pöttöm Óvoda - Kátai úti Tagóvoda Óvodai dolgozók maximálisan jó szakemberek, kedvesek, figyelmesek. Számos plusz foglalkozást nyújt az óvoda (hittan, angol, néptánc). 
Tápiószentmárton-Gyöngyvirág Napköziotthonos Óvoda közel van,rendezett az udvar.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Képregény, táblakép, futás... a közös pont: a Himnusz

Képregény, táblakép, futás, ismeretlen szerelmes ... a Himnusz és Kölcsey titkai

Gondolnád, hogy január 22-én ünnepeljük a Himnusz születésnapját? És azt tudtad, hogy képregény is készült belőle? Vagy azt, hogy Kölcsey nem is tartotta jó versnek?
23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére