Jelenlegi hely

Vélemények a Cegléd és Cegléd környéki iskolákról

Szülők véleménye (ABC sorrendben)

Abony-Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola

Felkészült,talpraesett tanárok és családias hangulat! A lányom imádja!

Abony-Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola Aranyosak a tanítónénik, családias a hangulat. 
Abony-Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola családias és jók a tanárok
Abony-Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola A zenei oktatás jó színvonala, a pedagógusok realitása, hozzáállása. A gyermekeknek több iskolán kívüli szabadidős elfoglaltságot biztosítanak. Segítik a gyerekek előrejutását.
Abony-Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola Az oktatás színvonala megfelelő. Sok a közös program, amit a gyerekek élveznek. 
Abony-Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola közel van az otthonunkhoz.
Abony-Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola Mert családias a környezet.Sok sportolási lehetőség van.
Abony-Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola Azért jár ebbe az iskolába a lányom mert én is a testvéreim is sőtt a szüleim is itt tanultak,színvonalas az oktatás ,hozzáértő,gyerekbarát pedagógusokkal.Jövőre a fiam is a iskola tanulója lesz!
Abony-Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola Mert itt minden gyerek megtalálja a számára fontos érdeklődési kört (sport, tánc, ének stb.) A pedagógusok jól ismerik az iskolába járó gyerekeket és mindenkit abban segítenek amire szüksége van. 
Abony-Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola Szereti a gyermekem a zenét, ebben az iskolában van zenei tagozat és szakmailag elismertek a tanárok.
Bénye-Káva Általános Iskola Családias a hangulat és jó színvonalú az oktatás.
Cegléd-Református Általános Iskola Közel van a lakhelyünkhöz, kedvesek, segítőkészek a tanítónénik, nagy az udvar, vannak különórák, jó az osztályközösség /gyerekek és szülők közt is/.
Cegléd-Református Általános Iskola Nagyon szépek és tiszták az épületek, a pegagógusok kedvesek és segítőkészek.
Cegléd-Református Általános Iskola Sok a sportolási lehetőség. Képzett pedagógusok vannak.
Cegléd-Református Általános Iskola Kiválo az oktatás minösége
Cegléd-Református Általános Iskola Fő hangsúlyt kapnak az alapkészségek,játékos angol nyelvoktatás, szép környezet, tágas játszóudvar.
Cegléd-Református Általános Iskola Figyelnek a gyerekekre, olvasás megszeretésére, természetszeretetre, egymásra figyelésre tanítják őket. 
Cegléd-Református Általános Iskola Mert az iskola erős abban, ami fontos számunkra(nyelv oktatás, hitt oktatás, kitűnő tanoktatás.)
Cegléd-Református Általános Iskola Nagyon jó pedagógusok tanítanak az iskolában. Sok jó szakkör van délután.
Cegléd-Református Általános Iskola Remek tanárok, pedagógusok, otthonos és családias légkör, rengeteg lehetőség. Az angol nyelvoktatás is kiváló.
Cegléd-Református Általános Iskola Az iskola légköre otthonos, az udvara gyermekcentrikus. A gyermekem szereti a tanítóit, akikkel mi szülők is meg vagyunk elégedve. Az osztályközösség jó, a szülők egymáshoz való kapcsolata is. Szerintem a gyermekek oktatása igen magas, jó színvonalon, igényesen történik.
Cegléd-Református Általános Iskola Mert jó híre van az iskolának, sok pozitív véleményt hallottunk róla
Cegléd-Református Általános Iskola Nagyon kedves és segítőkész tanárok vannak akiket a gyerekem is nagyon szeret. Rengeteg elfoglaltságot programot (pl: szakköröket, rendezvények, pályázatok stb.)kínálnak a gyerekeknek amivel tágítják a látó és érdeklődési körüket.Nagyon jó a nyelvoktatásuk, amit a megszerzett sok nyelvvizsga is bizonyít.
Cegléd-Református Általános Iskola Jó az oktatási szinvonala,és a tanárokról is csak jókat hallottunk!
Cegléd-Református Általános Iskola Jó az informatika és nyelvoktatás az iskolában.
Cegléd-Református Általános Iskola A tanító nénijeink nagyon aranyosak, segítőkészek. Az Iskola sok pluszt ad az oktatás mellett. 
Cegléd-Református Általános Iskola Mert ebben az iskolában van angol informatika szak.
Cegléd-Református Általános Iskola Mert aranyosak a tanítónénik.
Cegléd-Református Általános Iskola A nagyobbik gyermekemmel csodát tettek a tanítók, zárkózottsága feloldódott, sikereket ért el, és személyisége rengeteget fejlődött a rossz óvodai évek után. A kisebbik gyerekemnél is fontosnak tartom a művészeti képzést, nemcsak a személyiségfejlődés miatt, hanem mert feltűnően jó kézügyességű és rajzkészségű, és itt ezeket a képességeit is fejlesztik. A dícséret az alapvető ösztönző, és minden gyereknél kiemelik, mi az, amiben ő jobb a többieknél.
Cegléd-Református Általános Iskola A magas színvonalú oktatás mellett sok kulturális és még több hasznos közösségi program várja a gyermekeket.A tanítók erkölcsi magatartása példamutató számukra.A mindennapok mozgatórugója a szeretet és a megbecsülés.Az iskola támogatást nyújt a rászoruló gyermekeknek is.
Cegléd-Református Általános Iskola Színvonalas a tanítás, nagyon jó az osztályközösség. A tanárok magasan képzettek, kiemelten foglalkoznak a problémás gyerekekkel.Sok az órán kívüli közös program.
Cegléd-Református Általános Iskola Nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel,sok programot szerveznek.

Nagyon kedvesek a tanárok,mindent meg lehet beszélni velük.

Vannak szakkörök ki mit szeretne.

Mi nagyon szeretjük ezt az iskolát.
Cegléd-Református Általános Iskola Nagyon családias környezetben tartják az oktatást, rendkívül jó pedagógusokkal. Széles skálán mozog a különórák lehetősége. Nem utolsó sorban pedig,hogy a hitoktatással a gyermekeinknek az alapvető műveltségét növelik. Bodzsár Márkó 4.a
Cegléd-Református Általános Iskola Mert családias és magas a szín vonal .
Cegléd-Református Általános Iskola Jó a közösség.
Cegléd-Református Általános Iskola nyelv és hittanoktatás, délutáni és iskolán kívüli foglalkozások miatt
Cegléd-Református Általános Iskola Jók a tanárok, jók a programok
Cegléd-Református Általános Iskola Mert sok barátom van,és a felsősök se bántják a kicsiket
Cegléd-Református Általános Iskola Jók a pedagógusok.
Cegléd-Református Általános Iskola Családias környezetben tanulnak a gyerekek
Cegléd-Református Általános Iskola Azért,mert itt vannak a legjobb barátaim.
Cegléd-Református Általános Iskola Kedvesek a Tanár nénik, jó az osztályközösség, a tanárokkal nem csak az iskolában találkozunk, hanem sok egyéb helyen is (pl. gyülekzetek, kirándulások). Szép az iskola és jó helyen van. Helyben van énekkar és szolfézs, és számos szabadidős tevékenység (kézműveskedés, sport, sakk stb.). Jó a német nyelvoktatás.
Cegléd-Református Általános Iskola Mert kedvesek a tanárok:)
Cegléd-Református Általános Iskola A tanító néni,akit választottunk,nagyon határozott,jó pedagógus,remélhetőleg erős alapokat ad gyermekemnek.
Cegléd-Református Általános Iskola Kedvesek a tanító nénik, jó az osztály, sokat kézműveskednek, sokat tornáznak, amit kisfiam nagyon szeret. Nagyon magas színvonalú az oktatás.
Cegléd-Református Általános Iskola Kiváló pedagógusok tanítanak, lelkiismeretesek, jól felkészültek. Osztályfőnökünk rengeteg plusz programot is szervez az osztálynak. Idén a kötelező osztálykiránduláson kívül már két kirándulás is volt. A német nyelvoktatás is nagyon jó. Nagyon sokat jelent, hogy egy pozitív lelki közegben nevelkedhetnek. Minden napot egy rövid áhítattal kezdenek, ez egy megnyugvást, biztatást adhat egész napra a kisgyermekeknek ebben a mai rohanó világban. Az első és második évfolyam osztályai egy külön "kis épületben" vannak, ahol egy szépen rendben tartott, tágas udvar várja játszótérrel a gyerekeket a szünetekben, mintegy átmenetet képezve az óvoda és iskola között.
Cegléd-Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola sok sportolási program végett.a pedagógusok miatt akik nagyon kedvesek és segítőkészek bármi probléma merül fel
Cegléd-Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola Nincs tagozat, így a gyermek mindent tanul és később elválik hogyan tovább. Nyilván 10-11 évesen jobban lehet látni, hogy mihez van tehetsége.
Cegléd-Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola Minden nap van valamilyen mozgás a gyerekeknek(pl.néptánc, ping-pong) az órarendbe beépítve.
Cegléd-Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola Jó a tanári kar és az iskola felszereltség.
Cegléd-Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola A tanítónénik által biztosított nyugodt környezetben biztos alapokat kapnak a gyerekek a további tanulmányaikhoz.
Cegléd-Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola Felszerelt, programdús, 
Cegléd-Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola A lelkiismeretes pedagógiai munka sokat segít a gyerekek tanulásában. Több van a tanítási órákban, mint az óra "anyag" leadása, az óraszám regisztrálása.
Cegléd-Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola Erős iskolának tartom, a mai világban fontos, hogy a jegyek mögött tudás is legyen és ezt ez az iskola garantálja, valamint biztosítja a gyerekek számára a délutáni foglalkozások sokszínűségét, széles választékát.
Cegléd-Táncsics Mihály Általános Iskola és Óvoda A tanítónénik maximális figyelemmel fordulnak a gyermekek felé,nagy gondot fordítanak a jó közösség kialakítására is, egyénileg is foglalkoznak velük, ha erre igény támad, a gyermekünk nagyon jól érzi magát az iskolában.
Cegléd-Táncsics Mihály Általános Iskola és Óvoda jo az tanitésuk figyelnek arra hogy zökkenömentesen mennyen a tanulás
Cegléd-Táncsics Mihály Általános Iskola és Óvoda Mert itt még "divat"a tanulás. Erős az osztály átlag, oda figyelnek a gyerekekre. 
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Nagyon színes programok teszik kellemessé a mindennapokat, abszolút gyermekbarát iskola,jó tanítónénikkel, szeretjük!!!
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Nagyon játékosan tanulnak, sok, sok mozgás lehetőség óra közben is, pihenésként.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Minden olyan szempontunknak megfelel amelyet az iskolaválasztás elején felállítottunk a gyermekünk számára!Abszolút gyermek központú,jól felszerelt,kulturált,kedves környezet,színes iskolai programok.Nem vagyunk ceglédi lakosok de nekünk mindenképpen megéri ide járatni a gyermekünket és ő is nagyon szereti az iskolát az új osztályát,tanárnőjét!
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Nagyon jók a tanitónénik, nagyon szeretik a gyerekeket. Jó a nyelvoktatás is. Egyszerűen ez az iskola  a legjobb.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Kemenczés Dóra 1/i osztály, 
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Az iskolának nagyon jó híre van. Kedves az osztályfőnök. Számos kiegészítő lehetőség nyílik a gyerekek számára a napközis foglalkozások alkalmával. Lehetőség van csapatsportokra...
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Jó a tanítási módszerük-

.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert nagyon kedvesek a Tanító nénik, és jó az angol nyelvoktatás.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Én  fontosnak tartottam, hogy a kisfiam egy olyan iskolába járjon, ami jó hírű, erős a matek, a nyelvoktatás, és  nem szerettem volna vallásos iskolába íratni. 
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda igen
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Jó az angol nyelvoktatás. Sok sportolási lehetőség van.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Szeretem,hogy a kislányom több sport közül válogathat.Mi kézilabdára járunk heti kétszer.Hittanra is beírattuk,nem kötelezően,és szeret járni!

Szereti a tanárnéniket is,mind a délelőttös és a délutános tanárnénit is,pedig nagyon nehezen alkalmazkodik a kislányom de itt nem volt semmi probléma.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Mert jó a német nyelv oktatása és fontos, hogy első osztálytól már nyelvet tanuljon a gyermek.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Nem az a kimondott vallásos iskola, ami mostanában divatos lett. TETSZIK A TANÁROK HOZÁÁLLÁSA A GYEREKEKHEZ.Jó a nyelvoktatás.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Mert a délelőttös és a délutános tanítónő (Antal Istvánné Éva néni, Tóth Zsanett néni) is rendkívül jó pedagógus. A tananyagot mindenkinek a saját szintjén adják át, akinek arra van szüksége, azzal sokszor átismétlik, aki viszont hamar megtanulja, külön feladatokat kap. Meixner Ildikó módszerét követik, amiért külön hálás vagyok. Nem unja magát halálra az én kiemelkedő képességű gyerekem, míg a másik gyerekmég küzd a tananyaggal. 
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Modern,haladó szellemiségű iskola, kiváló pedagógusokkal,akik mindig a gyerekek érdekeit tartják szem előtt.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Jó a közösség
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Mert a légkör családias ,a gyermekek fejlődésének megfelelő,a tanárok kedvesek segítőkészek,színvonalas képzést nyújtanak gyermekeink számára minden téren.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Mert tudom hogy megtanulja gyermekem mindazt ami az életben szükséges.Nyelvi képzés.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Mert kislányunk teljesen felszabadult ,és ez köszönhető a hozzáértő gondos foglalkozásnak.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Nagyon fontos gyermekünk fejlődése és itt mind nyelv mind az alap tantárgyakat megfelelő színvonalon oktatják.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Mert itt gyermekünk a neki legmegfelelőbb képzést kapja ,minden téren ,akár sport, akár nyelv,vagy akár az alap tantárgyak tekintetében.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda mert magas szintű oktatás folyik, megadva a kellő alapokat.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda mert együttműködő a szülőkkel.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Mindennel meg vagyunk elégedve. Kedvesek a tanítónők, le tudják kötni a gyerekek figyelmét. De a legfontosabb, hogy ez az egyetlen ökoiskola a városban. 
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Kellemes a légkör, barátságosak a tanítónők, érthetően adják le a tananyagot, megszerettetik a gyerekekkel a tanulást.
CeglédVárkonyi István Általános Iskola és Óvoda Nagyon jó pedagogust sikerült választanunk ..
Csemő-Ladányi Mihály Általános Iskola A tanárok kifejezetten gyermek centrikusok. A követelkényszint nem teljesíthetetlen de jó alapokat biztosít egy későbbi tovább tanuláshoz. Viszonylag jól felszerelt iskola sokk szakkörrel. 
Csemő-Ladányi Mihály Általános Iskola Mert napköziotthonos,nagy játszótere van ,ahol lehet csúszdázni drótkötél pályán lecsúszni,pingpongozni,és kosárlabdázni de még homokozni is lehet. Sok fajta szakkörre lehet jelentkezni Például.:Zöld béka, ami a természet megismerésével foglalkozik, vagy kézműves foglalkozások ahol origamizunk,üvegre festünk gyöngyöt fűzünk,van foci,kosárlabda,néptánc,zene oktatás,mazsorett,aerobik,birkózás,karate.A tanárnénik nagyon kedvesek és minden problémát megpróbálnak megoldani,és közel van hozzánk nem kel nagyon korán kelnem,és már egyedül is hazatudok járni.
Csemő-Ladányi Mihály Általános Iskola Minden gyerek ,az érdeklődésikörének megfelelően szakkörökre járhat(sakk,tánc,irodalom,kézművesség,hittan stb....)Nagyon sok versenyeket rendeznek az iskolán belül de levelezős versenyeken is részt vehetnek!Sokat sportolnak,osztályok közti sportversenyeket rendeznek(őszi váltóverseny).a tanárok odaadóam foglalkoznak minden gyerekkel,segítőkészek.A tanulás mellett a diákoknak szórakoztató összejöveteleket is szerveznek ,ahol a nehéz napok után kifújhatják magukat(osztálybulik,táncgála,álarcosbál,stb).a nyelvoktatás is nagyon jó.én ajánlom ezt az iskolát minden gyereknek ,nekem jelenleg 2 gyerekem jár ebben az iskolába és mindkettő kitűnő tanuló .még valami!!az elsősöknek ISKOLAOTTHONT bíztosít.(2c,4a a gyermekeim osztálya)REMÉLEM SEGÍTETTEM AZ ISKOLAVÁLASZTÁSBA!!
Kőröstetétlen-Ceglédi Református Általános Iskola Kőröstetétleni Tagintézménye Nagyon jó a pedagógus állomány, viszonylag kis létszámú osztályokkal működik és nincsenek renitens gyermekek.
Kőröstetétlen-Ceglédi Református Általános Iskola Kőröstetétleni Tagintézménye Színvonalas oktatás.Jó légkör,kellemes környezet.Sok,hasznos program.
Kőröstetétlen-Ceglédi Református Általános Iskola Kőröstetétleni Tagintézménye Mert családközpontú nevelők között,barátságos környezetben-létszámban tölti a gyermek a tanítási napokat,erkölcsi,vallási,magas szintű oktatással, neveltetéssel.Lányom nem rossz kedvel,hanem mosolyogva jár iskolába,biztosan mondhatom,hogy leendő elsős fiunknak is ezt a sulit válasszuk!
Kőröstetétlen-Ceglédi Református Általános Iskola Kőröstetétleni Tagintézménye Családias légkör,és jó környezet miatt.
Kőröstetétlen-Ceglédi Református Általános Iskola Kőröstetétleni Tagintézménye Azért szeretünk ebbe az iskolába járni mert kis létszámú osztályok vannak és jobban oda tudnak figyelni a gyerekekre és erösiteni tudják a gyengeségeit.A hitoktatás is ad egy pluszt a gyerekek erkölcsi fejlődéséhez.Sportolásra is van lehetőség a kötelező testnevelésen kivül.
Kőröstetétlen-Ceglédi Református Általános Iskola Kőröstetétleni Tagintézménye Családias légkör, gyermekközpontú oktatás, nevelés. Figyelembe veszik a gyermek képességeit, és ahhoz mérten történik az osztályzás. Nem csak a kitűnő, vagy jó tanulók számítanak. A gyerekek számára több különböző programot biztosítanak. 
Kőröstetétlen-Ceglédi Református Általános Iskola Kőröstetétleni Tagintézménye Mert családias,nyugodt környezet.Kiváló nevelők tanítják gyermekünket.Igazán elégedettek vagyunk az iskolával és a pedagógusokkal is.
Kőröstetétlen-Ceglédi Református Általános Iskola Kőröstetétleni Tagintézménye Mert a gyerekek a megfelelő oktatást és figyelmet kapják. Változatossá teszik a mindennapokat.
Kőröstetétlen-Ceglédi Református Általános Iskola Kőröstetétleni Tagintézménye Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert itt figyelembe veszik a gyerekek egyéni képességeit, nincs akkora teljesítménykényszer,mint más iskolákban és nem erőletetik túlzottan pl. a sportot, különféle iskolaidő utáni szakköröket.
Kőröstetétlen-Ceglédi Református Általános Iskola Kőröstetétleni Tagintézménye Mert ebben az iskolában magas szintű az oktatás,jó a nyelvoktatás.
Nagykőrös-II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Nagyon sok jó programmal várják az iskolásokat és szülőket egyaránt.  Hagyománya van az évente megrendezett, színvonalas művészeti illetve sportgálának. Nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek sportolási(torna, foci stb.), nyelvtanulási és informatikai lehetőségeire.
Nagykőrös-II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Családias környezetben, már első osztálytól  tanulnak a gyerekek idegennyelvet, informatikát. Sok pozitív véleményt hallottunk az iskoláról a tanárokról és nem csalódtunk benne. Örülünk, hogy gyermekünket magasan képzett, jó szaktanárok tanitják.
Nagykőrös-II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Jók a tanárok.
Nagykőrös-II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Mert sokat lehet magyarból, matekból, környezetből angolból,rajzból tanulni, meg a tanítónénik is kedvesek.Tóth Leona 2/a.
Nagykőrös-II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Színvonalas az oktatás,már elsőben ismerkednek a gyerekek az angol nyelvvel és az informatika alapjaival. Napközi ideje alatt lehetőség van sport tevékenységre,így nem kell a gyereket iskola után még vinni különórára.Tanítók,tanárok nyitottak a szülőkkel való kommunikációra,jellemző a tolerancia és eredményes a tehetség kutatás és gondozás.Biztonságos az épület ,idegenek bejárása korlátozva van.
Nagykőrös-II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Minden tanító közvetlen a szülökhöz és a gyerekekhez,és ugy gondolom hogy a mi osztályunk(2a)összetartó és családias minden szülö jol megvan egymással!!!!!!
Pilis-Gubányi Károly Általános Iskola Lelkiismeretesek és jól felkészültek a tanárok.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Családias, sokféle választható szakkör, iskolán kívüli programok is vannak a tanulók és a családok számára, rugalmas és jól képzett kedves tanári kar.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Sok program van pl tánc , báb oktatás stb . Szende
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Mert látom, h. a pedagógusoknak szívügyük az iskola. Pályázatokon vesznek részt, tanulmányi versenyekre küldik a gyerekeket, minden évben csinálnak valamilyen újítást az iskolán, h. tanulóiknak minél jobb körülményeket tudjanak biztosítani. Folyamatosan keresik a lehetőséget, h. hogyan tudnának még hatékonyabbak lenni. És h. a gyerekeim miért szeretnek ebbe az iskolába járni? Ők bizonyára teljesen más szempontokat sorolnának fel: itt vannak a barátaik, kedves és igazságos az osztályfőnök, azaz nem kivételezik (ez a nagyobbnak kivételesen fontos), jók a szakkörök, sok a választható délutáni program.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Kedvesek a tanárok, sok szakkör van,családias az iskola.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Mert sok jó barát van ott.  Kedvesek velünk a tanárok.  Jól érzem magam ott.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Mert itt játszva tanulhatok
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Jó oktatás, változatos programok, gyermek-szülő barát programok, változatos szakkörök, családias légkör, szakképzett tanárok, jó irányba való nevelés. 
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola sok program, jó tanár, 
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Családias légkör miatt, valamint a tanári kar hozzáállása a gyermekekhez. Iskolai programok sokszínűsége végett.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Kicsi közösség, családias iskola, a tanári kar nem keserű/fanyarú idős kommunista emberek, hanem fiatal/friss/lelkes/kedves/gyermek szerető pedagógusok.  Úszás oktatás, zenei képzés, sok program lehetőség...
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Kedves tanárok, szép/otthonos iskola, csak az jön ebbe az iskolába, aki valóban ide akar jönni, ezért normális osztályok/osztályközösség alakul ki.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola vallásos nevelés és családias közösség miatt
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola azért, mert fontos volt számunkra a hitre való oktatás, a családias környezet, a tanító nénik kedvessége és segítőkészsége, a programok sokszínűsége (pl. falunapi részvétel, iskolai napok:liba-nap, adventi-húsvéti kézműves foglalkozások), úszásoktatás, versenyeken való részvétel.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola mert kis létszámú osztályok vannak, és ezért jobban tudnak foglalkozni a gyerekekkel a tanárok. Versenyekre viszik őket, különböző szakkörökön vehetnek részt. Fontos a hitoktatás, a zenei képzés, és hogy a gyerek szeret ide járni.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Sok szakkör és foglalkozások vannak a gyerekeknek.gyerek centrikus.jól képzettek a pedagógusok.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Mert itt a lehető legjobbat hozzák ki a gyerekekből.Minden tanár kedves és aranyos és örömmel segítenek ha baj van .
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Mert családias hangulatú az iskola.Sok mindenre van lehetőség amire a másik iskolában nincs./ úszás/.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Sok sportolási lehetőség
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Mert sok jó barát van.  Kedvesek a tanitók velünk.  Sok jó dolog van ott.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola - Nagyon családias a légkör

- nagyon jók a pedagógusok

- sok szines programot szerveznek
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Szereti a társait, a tanítónéniket és a változatos programokat, szakköröket.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Azért mert nem csak tananyagot tanítanak a tanárok, hanem hitben nevelik a gyermekeket. Szülőként ez sokat jelent nekünk.
Szentmártonkáta-Székely József Református Általános Iskola Mert a tanárok egyenként is tudnak foglalkozni a gyerekkel.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Képregény, táblakép, futás... a közös pont: a Himnusz

Képregény, táblakép, futás, ismeretlen szerelmes ... a Himnusz és Kölcsey titkai

Gondolnád, hogy január 22-én ünnepeljük a Himnusz születésnapját? És azt tudtad, hogy képregény is készült belőle? Vagy azt, hogy Kölcsey nem is tartotta jó versnek?
23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére