Jelenlegi hely

Kicsik és a digitális világ: hogyan kötheted le okoskütyük nélkül?

Vannak helyzetek (pl. várakozás a gyerkőccel, vagy ha házimunkát, munkát kellene végezni a kicsi mellett), amikor bizony előkerül és szépen le is köti a gyermeket a mobil.

De van egy olyan csapat is, amely elkötelezetten szeretne segíteni sok-sok szülőnek abban, hogy ezeket a helyzeteket lehetőleg kütyümentesen tudja megoldani!

Ehhez hoztunk most egy gyors kérdőívet, ajándékul pedig Czirják Erika „Mobil-Mesék” című nagysikerű könyvének egy fejezetét.

Nézd csak:

A várakozás pillanatai gyermekeddel sokféle helyzetben előfordulhatnak, és ezek gyakran kihívások elé állíthatnak téged, mint szülőt. Ezek lehetnek orvosi rendelőkben, hosszú utazások során, éttermekben, vagy akár a vonat késésekor az állomáson.
Hogyan lehetne ezeket a pillanatokat kezelhetőbbé tenni?

Nem mindegy, hogy a várakozás miként telik! Hisztivel, vitával, veszekedéssel, sírással vagy beszélgetéssel, játékkal, kreativitással?

A várakozás helyzeteire szeretnénk számodra támogatást nyújtani, hogy elkerülhetőek legyenek a nyafogások és a konfliktusok, hogy az időt ne ellenségként kezeld és

ne az okoskütyü legyen az egyetlen alkalmazható eszköz.

Ahhoz, hogy minél praktikusabb és hasznosabb megoldást adjunk a kezedbe, szükségünk lenne a véleményedre!

Ehhez egy rövid, anonim kérdőívet állítottunk össze. Arra kérünk, hogy töltsd ki, mindössze pár kattintás az egész: 

FONTOS EZ A TÉMA: VÁLASZOLOK A KÉRDÉSEKRE!

Véleményedért cserébe fogadd el ajándékként Czirják Erika „Mobil-Mesék” című nagysikerű könyvének egy fejezetét:

KATTINTS A KÉPRE!

A mesét az alábbi linkre kattintva lehet elolvasni:

A „játék” fura varázsa

A Mobil-mesék főhőse egy okostelefon, aki kezdetben egy nadrágzseb biztonságot és kényelmet nyújtó szegletében „pihen”. Ám nem sokáig, mert a tulajdonosa, aki éppen a tengeren csónakázik viharba kerül, és Mobil egy váratlan pillanatban a tengerbe pottyan. Egy olyan világba csöppen, ahol még nem ismerik. Viszont ez nem tart sokáig. A tenger élőlényei (Tencsi a tengeri csiga, Edú a medúza, Polli a polip, Geri a tengeri sün és a többiek) találkozva Mobillal megtapasztalhatják a működését.

Köszönjük a segítségedet!


Megtetszett a mese és szívesen elolvasnátok a teljes könyvet? ITT TUDOD MEGRENDELNI!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére