Jelenlegi hely

Kiknek és mikor érdemes kapszulás kávégépet választania?

A kapszulás kávégép már jó ideje kapható a piacon. Ám még a mai napig igen megosztó, ugyanis vannak, akik rajonganak érte, amíg mások felesleges pénzkidobásnak tartják. Mi a helyzet vele? Megéri vajon a kapszulás kávéfőző, vagy csak úri huncutság az egész? Kinek éri meg? Az alábbiakban összeszedtünk pár indokot a kapszulás mellett.

Finom kávé gyorsan

Amikor kitalálták a kapszulás kávégépet, akkor pontosan azokra az emberekre gondoltak, akik imádják a minőségi kávét, de reggelente nincs idejük megvárni, amíg az felfő. A kapszulás gép egy gombnyomással friss és finom kávét készít. Ezzel értékes perceket nyerhetnek azok, akiknek tényleg rohanniuk kell. A mai felgyorsult világban pedig nem is véletlen, hogy olyan népszerűvé vált.

A változatosság gyönyörködtet

A kapszulás kávék másik nagy előnye, hogy különféle kávé fajtákat és ízeket próbálhatunk ki anélkül, hogy megvennénk hozzá az egész kiszerelést. Ráadásul igazán különleges kávékat készíthetünk. A Dolce Gusto kapszula típusai például külön tejport is tartalmaznak, hogy igazán habos és ízletes kávékölteményeket kaphassunk egyetlen gombnyomással. Ezért azoknak is nagyon ajánlott lehet egy kapszulás kávégép, akik kedvelik a változatosságot, sőt imádnak új és különleges ízeket kipróbálni. Már pedig a kávékapszulák területén érdemes is kísérletezni. Ugyanis ma már annyiféle márka gyártja a saját kávéit, hogy megszámolni is nehéz. Ehhez pedig még hozzájön az, hogy számtalan ízben és fajtában kaphatóak a világ minden tájáról a legminőségibb kávék kapszulába csomagolva.

Prémium kávék kis helyen

Ha túl szeretnénk jutni a kotyogós kávé zamatán, akkor bizony egy komolyabb kávégépet kell beszereznünk. Az ilyen professzionális gépek viszont általában igen nagy helyet szoktak elfoglalni. A kapszulás gépek azonban annyira kompaktak, hogy még a legkisebb konyhában is bőven elférnek, ráadásul sokkal egyszerűbben hordozhatóak, mint a rendes kávégépek. Mobilitásuknak köszönhetően pedig könnyedén vihetjük magunkkal a nyaralóba is.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Ugrás az oldal tetejére