Jelenlegi hely

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Kruchió László dekoratőr idén 13. alkalommal készítette el Adventi kiállítását, amit évről évre vár szinte az egész város. Egy mesevilágba csöppenünk a kiállítást körbejárva, lélekben is készülve a karácsonyra.
A város főtere megtelik játékossággal és a várakozásra való felkészüléssel. November 29 – december 13-ig látogatható a szabadtéri kiállítás Monor központjában, a Szent István téren.

Az adventi kiállítást egy héten keresztül készítette Laci, 6 fős csapatával. Nagy kihívás volt téli hidegben ilyen volumenű kiállítás létrehozása, nyilatkozta Laci. Elmondta, hogy két Mikulás postaládát is kihelyeztek a kiállításon, ahova a kisgyermekek betehetik a Mikulásnak készített rajzaikat. Az adventi ráhangolódást segítő kalendáriumon pedig Teréz anya idézeteit olvashatják a látogatók. 

Belecsöppentünk egy mesevilágba, a gyerekek csillogó szemmel nézik a sok kedves dekorációt. Ugyanakkor idézi a gyerekkori karácsonyok hangulatát is, még azt is, amit csak nagyszüleink elbeszélései alapján ismerhetünk. 
 

           
Fénykép: Facebook

Laci kiállítása nagyon népszerű, sokan megnézik és most, hogy szabadtérre készült (a járvány miatt), így a város dísze is lett.


Fénykép: Facebook

Az adventi kiállítás Budapesttől 20 km-re, Monoron található a városközpontban, a katolikus templom mellett, a Szent István téren. Egész nap szabadon látogatható, bíztatok is mindenkit, hogy egy szabadtéri családi program keretében gyertek el Monorra, és nézzétek meg ezt a szívet melengető kiállítást. 

Köszönjük Laci, ismét nagyon szép lett.

 

- Monorimami - 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.
Ugrás az oldal tetejére