Jelenlegi hely

Kiknek és mikor érdemes kapszulás kávégépet választania?

A kapszulás kávégép már jó ideje kapható a piacon. Ám még a mai napig igen megosztó, ugyanis vannak, akik rajonganak érte, amíg mások felesleges pénzkidobásnak tartják. Mi a helyzet vele? Megéri vajon a kapszulás kávéfőző, vagy csak úri huncutság az egész? Kinek éri meg? Az alábbiakban összeszedtünk pár indokot a kapszulás mellett.

Finom kávé gyorsan

Amikor kitalálták a kapszulás kávégépet, akkor pontosan azokra az emberekre gondoltak, akik imádják a minőségi kávét, de reggelente nincs idejük megvárni, amíg az felfő. A kapszulás gép egy gombnyomással friss és finom kávét készít. Ezzel értékes perceket nyerhetnek azok, akiknek tényleg rohanniuk kell. A mai felgyorsult világban pedig nem is véletlen, hogy olyan népszerűvé vált.

A változatosság gyönyörködtet

A kapszulás kávék másik nagy előnye, hogy különféle kávé fajtákat és ízeket próbálhatunk ki anélkül, hogy megvennénk hozzá az egész kiszerelést. Ráadásul igazán különleges kávékat készíthetünk. A Dolce Gusto kapszula típusai például külön tejport is tartalmaznak, hogy igazán habos és ízletes kávékölteményeket kaphassunk egyetlen gombnyomással. Ezért azoknak is nagyon ajánlott lehet egy kapszulás kávégép, akik kedvelik a változatosságot, sőt imádnak új és különleges ízeket kipróbálni. Már pedig a kávékapszulák területén érdemes is kísérletezni. Ugyanis ma már annyiféle márka gyártja a saját kávéit, hogy megszámolni is nehéz. Ehhez pedig még hozzájön az, hogy számtalan ízben és fajtában kaphatóak a világ minden tájáról a legminőségibb kávék kapszulába csomagolva.

Prémium kávék kis helyen

Ha túl szeretnénk jutni a kotyogós kávé zamatán, akkor bizony egy komolyabb kávégépet kell beszereznünk. Az ilyen professzionális gépek viszont általában igen nagy helyet szoktak elfoglalni. A kapszulás gépek azonban annyira kompaktak, hogy még a legkisebb konyhában is bőven elférnek, ráadásul sokkal egyszerűbben hordozhatóak, mint a rendes kávégépek. Mobilitásuknak köszönhetően pedig könnyedén vihetjük magunkkal a nyaralóba is.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Ugrás az oldal tetejére