Jelenlegi hely

Kiknek és mikor érdemes kapszulás kávégépet választania?

A kapszulás kávégép már jó ideje kapható a piacon. Ám még a mai napig igen megosztó, ugyanis vannak, akik rajonganak érte, amíg mások felesleges pénzkidobásnak tartják. Mi a helyzet vele? Megéri vajon a kapszulás kávéfőző, vagy csak úri huncutság az egész? Kinek éri meg? Az alábbiakban összeszedtünk pár indokot a kapszulás mellett.

Finom kávé gyorsan

Amikor kitalálták a kapszulás kávégépet, akkor pontosan azokra az emberekre gondoltak, akik imádják a minőségi kávét, de reggelente nincs idejük megvárni, amíg az felfő. A kapszulás gép egy gombnyomással friss és finom kávét készít. Ezzel értékes perceket nyerhetnek azok, akiknek tényleg rohanniuk kell. A mai felgyorsult világban pedig nem is véletlen, hogy olyan népszerűvé vált.

A változatosság gyönyörködtet

A kapszulás kávék másik nagy előnye, hogy különféle kávé fajtákat és ízeket próbálhatunk ki anélkül, hogy megvennénk hozzá az egész kiszerelést. Ráadásul igazán különleges kávékat készíthetünk. A Dolce Gusto kapszula típusai például külön tejport is tartalmaznak, hogy igazán habos és ízletes kávékölteményeket kaphassunk egyetlen gombnyomással. Ezért azoknak is nagyon ajánlott lehet egy kapszulás kávégép, akik kedvelik a változatosságot, sőt imádnak új és különleges ízeket kipróbálni. Már pedig a kávékapszulák területén érdemes is kísérletezni. Ugyanis ma már annyiféle márka gyártja a saját kávéit, hogy megszámolni is nehéz. Ehhez pedig még hozzájön az, hogy számtalan ízben és fajtában kaphatóak a világ minden tájáról a legminőségibb kávék kapszulába csomagolva.

Prémium kávék kis helyen

Ha túl szeretnénk jutni a kotyogós kávé zamatán, akkor bizony egy komolyabb kávégépet kell beszereznünk. Az ilyen professzionális gépek viszont általában igen nagy helyet szoktak elfoglalni. A kapszulás gépek azonban annyira kompaktak, hogy még a legkisebb konyhában is bőven elférnek, ráadásul sokkal egyszerűbben hordozhatóak, mint a rendes kávégépek. Mobilitásuknak köszönhetően pedig könnyedén vihetjük magunkkal a nyaralóba is.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére