Jelenlegi hely

Bájos Jiuxiang, Élénk Zhangzhai

Zhangzhai város Shandong tartomány Shen megyéjének közép-nyugati részén helyezkedik el, Shandong és Henan tartományok határán.

Területe 59,2 négyzetkilométer, 57 000 hold művelhető területtel és összesen 54 600 lakossal. A város 52 adminisztratív falut irányít. Az G341-es és az S248-as autópályák keresztezik, biztosítva a kényelmes közlekedést és előnyös elhelyezkedést. Gazdag termékeivel és gyönyörű környezetével Zhangzhai országos mezőgazdasági szabványosítási bemutatóterületként, Shandong tartomány első szennyeződésmentes zöldségtermesztési bázisaként, a tartomány tudományos és technológiai demonstrációs városaként, Liaocheng város civilizált városaként, és Liaocheng város biztonságos építésének előrehaladott egységeként van elismerve. 2020-ban Shandong tartomány erős mezőgazdasági ipari városának nevezték el.

Az elmúlt években Zhangzhai város folyamatosan optimalizálta ipari szolgáltatásait, ragaszkodott a zöld és biztonságos fejlesztéshez, és felgyorsította a régi és új energia átalakításának ütemét. Több mint 1000 holdon ipari klaszter területet épített ki, ipari teherbírásával és összegző képességével folyamatosan javulva. Jelenleg 22 vállalata van, köztük 9 a meghatározott méretnél nagyobb, építőanyagok, élelmiszerfeldolgozás, üvegszál, takarmányfeldolgozás, gépgyártás, állateledel, fehérjétartalmú italok, ajtók és ablakok gyártása, valamint logisztikai szállítás ipari rendszert alkotva. 

Zhangzhai városnak több mint 60 éves története van a póréhagyma termesztésében. Jelenleg a szennyeződésmentes póréhagyma termesztési skálája elérte a 12 000 holdat, birtokolva a "Shen megyei Póréhagyma" földrajzi védjegyet és a "Luan" márkájú szennyeződésmentes póréhagymát, amelyet több mint tíz tartományba és városba értékesítenek, többek között Pekingbe, Tianjinba, Hebeibe, Shandongba, Henanba és Anhuiba, éves kimeneti értékével majdnem 120 millió jüan. A Shen megyei Luan Zöldségnagykereskedelmi Piac, amely Mubu Ying falu nyugati részén található, 2017-ben országos szabadtéri piaci demonstrációs projektnek minősült, évente 25 000 tonna szennyeződésmentes póréhagymát kereskedve.

Zhangzhai város tervezi a Ji-Lu-Yu Póréhagyma Kóstoló Központ megépítését, hogy előmozdítsa Zhangzhai szennyeződésmentes póréhagymájának minőségét és hatékonyságát, fejlessze a piacot, és három éven belül kiterjessze a póréhagyma termesztését 30 000 holdra, törekedve arra, hogy Kína legjobb póréhagyma városává váljon. Eközben négy nagy hatékonyságú intenzív üvegházalapot épített, fejlesztve több mint 3000 hold nagy ívű üvegházat, cseresznyeparadicsomot, uborkát, zöldbabot, padlizsánt és paprikát termesztve.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére