Jelenlegi hely

Júliusi könyvajánló - Nyerd meg a BOOK könyvújdonságát nálunk!

A Borarti kreatív műhelyt életre hívó Kollár Borbála most megjelent, Alkoss szabadon! c. könyvében egy igazi kreatív ötlettárat ad kicsik és nagyok kezébe. A könyv nemcsak összefoglalja a szabad alkotás módszertanát, de 8 témában közel 40 egyszerűen megvalósítható, kreatív ötletet is bemutat, részletes leírással.

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Szerintem sokatoknak nem kell bemutatni Kollár Bori (vagyis Borarti) workshopjait, és most végre kapható az Alkoss szabadon! módszertan könyv formájában is! Nálunk már a polcon virít a kötet, hétvégén teszteljük is: a büszkeség fa elkészítését néztük ki elsőnek. De biztos, hogy csinálunk kincsnapIót is, lesz pecsétmese készítés, és naná, hogy a textil bunker is a kisfiam listáján van. Biztosra veszem, hogy nektek is lesz kedvencetek! :)

Igazi együttalkotós, kreatív ötleteket találtok a könyvben, nemcsak a nyári szünetre szuper! Kis szerencsével ráadásul a Budapestimamin most akár meg is nyerhetitek!


Játsszatok velünk, és nyerjetek!
Alkoss szabadon! JÁTSZOM A KÖNYVÉRT ››
 

A könyvben 38 inspiráló ötletet találtok a természetközeliség, a környezettudatosság és az újrahasznosítás jegyében 8 különböző téma szerint csoportosítva. Vannak példák az ünnepkörökre, a fontos alkalmakra. Ötleteket kaptok lakásdekorációhoz, kerti játékok elkészítéséhez. És nem maradtok tippek nélkül akkor sem, ha utaztok, és közös alkotással is szeretnétek emlékezetessé tenni a családi nyaralást. A projektek elkészítésének menetét Zergi Borbála gyönyörű fotói mutatják be.

Az alapanyagok nagy része könnyen fellelhető a háztartásban, vagy egyszerűen begyűjthető a természetben. Szóval egyszerű de nagyszerű ötletek, amelybe még a legkisebbek is be tudnak kapcsolódni. Hisz ahogy a könyv mottója is mondja:

"Minden gyerek egy művész,
a kérdés csak az,
hogyan maradjon művész,
ha már felnőtt."
(Pablo Picasso)

Bővebb info a könyvről ITT
Nyerd meg a Budapestimamin ITT

- Budapestimami -

Ez is érdekelhet:

Az év 50 legjobb gyermekkönyve

Az év 50 legjobb gyermekkönyve ››

Óvodába készülünk! - könyvajánló gyerekeknek és szülőknek

Óvodába készülünk! - könyvajánló gyerekeknek és szülőknek ››