Jelenlegi hely

Vicces történetek kínos helyzetekről, amikor a gyerekek a szülőket rajtakapták

Szinte mindenki hallott már a társaságában egy-egy kínos szitut vicces sztoriként mesélve, ahogy majdnem rajta kapta őket a gyerek. Mert van az a helyzet, amikor eltervezitek, elrendeztek mindent, és a legnagyobb gyorsasággal elaltatod a gyereket, majd ő édesdeden el is alszik, mélyen, nagyon mélyen...

Majd vártok, és vártok, és amikor úgy gondoljátok, hogy most már tiszta a terep, hiszen a gyerek legalább 1 órát alszik még, nem lacafacáztok egymásnak estek, és akkor egy ártatlan szempárra lesztek figyelmesek az ajtóban, aki csak annyit mond utána: tudom ám mit csináltatok... :)

via GIPHY

Vicces történetek kínos helyzetekről, amikor a gyerekek a szülőket rajtakapták

Olvasóink tollából:

Bújócska

"3 évesek voltak az ikreink és a szokásos délutáni alvásuk következett. Édesen néztük őket apával ahogy aludtak: ők a mi szerelmünk gyümölcsei... És akkor apával sejtelmesen egymásra néztünk, már mindketten tudtuk mi lesz ennek a folytatása. Uzsgyi be a hálószobába és néma csendben elkezdtük szeretni egymást. Az ajtót nyitva hagytuk résnyire, hogy ha valamelyik felkelne, akkor meghalljuk az ő szobájuk ajtajának nyitását.

Nagyban elvoltunk a takaró alatt (apa felül), amikor egyszer csak mindkét gyerek ott állt az ajtóban. Apa rögvest rám feküdt, így teljes takarásban voltam: Anya hol van? - Szólalt meg az „egyeske. Kiment a mosdóba - válaszolt apa (persze én a takaró alatt majd meg fulladtam a súlyától és a röhögés visszafojtásától) majd „egyeske” elindult megnézni a wc-n, de „ketteske” egy gyors lépéssel máris ott termett az ágyunk mellett, felrántja a takarót és kiabál: Gyeje Dodó vissza, itt bújt el!" - M. Anna, 42

Birkózás

"A már 5 évesem még mindig igényelte a délutáni alvást, mivel én a gyerekkel aludtam éjszaka, így sokszor ilyenkor oldottuk meg. Apával épp a hálónkban voltunk, nagyon-nagyon szerettük egymást (és nagyon-nagyon szerettünk volna már kistestvért…) amikor meghallottuk, hogy nyílik az ajtó, de már bent is volt.

Azt sem tudtam, hogy ugorjak le róla, és hirtelen akkorát ugrottam, hogy leestem az ágyról. Petya megszólal, - apa te meg mit csinálsz? Én a röhögéstől válaszolni sem tudtam, de apa csak egyszerűen legyintett: Birkózunk anyáddal és én győztem. Erre Petya felugrik az ágyra: Én is jövök!!!" - Petra, 27

Körömvágás extra

"Nyaralni voltunk, épp az éves családi nyaralásunkat töltöttük szüleimmel, anyósomékkal, meg a sógoromékkal és a 3 gyerekükkel. Ebéd után mindenki visszavonult a kis szobájába csendespihenőzni. Nálunk is elaludt a gyerek a pótágyon, mi pedig bár ilyet még nem csináltunk, de most mellette történt meg a dolog, vagyis csak akartuk volna.

Épp, hogy belekezdtünk volna a játékba, máris felébredt az uraság, hogy szomjas. Én apa lábánál, apa az enyémnél, mire megkérdezi: Ti mit kerestek? Én hirtelen csak annyit mondtam, hogy – Le akarom apa lábáról vágni a körmöt. - De nincs is nálad csipesz! Aztán kuncogás közben közöttünk elaludt. Este a vacsoránál, apósom megjegyezte: Vacsora után csak annak jár fagyi, aki ebéd után aludt! Erre a fiam felkiált az egész család előtt: Akkor én ehetek, aludtam, miután anyáék szexeztek egyet! Nem tudtam, hogy röhögjek vagy elsüllyedjek inkább a nagyszülők előtt!" - S.K.Luca, 36

Neked is van egy vicces sztorid? Írd meg nekünk!

Makai Marianna

- Kecskemétimami -

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

A „Mindenki hazudik” című könyv szerzője szerint a Google-kereséseink sokkal reálisabb képet mutatnak rólunk, mint például a közösségi oldalakon megjelent posztjaink, hiszen itt olyan dolgokat is megvallunk, amiket különben sehol, senkinek máshol. Tudtad, hogy az algoritmusok jobban ismernek téged, mint te magadat?                                 
3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

Jó, kimondom: kifejezetten szorongó alkat vagyok. Ha éppen nincs semmi különösebb, amin lehet aggódni, akkor biztos lehet benne mindenki, hogy pár órán belül találok valamit, amin a családommal együtt tudunk forgolódni. Mióta gyerekeim vannak, bevallom őszintén, nincs is túl nehéz dolgom. Anyaként mi mást is lehet csinálni, mint lépten-nyomon valami miatt aggódni? :)
Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Újdonság az államilag támogatot lakásfelújítás, nem csoda, ha rengeteg a kérdés. Körbejártuk a témát, ki, hogyan és mikor jogosult az igénylésre. Elő a számológépet, laptopot, papírt, és indulhat a tervezgetés!
Ugrás az oldal tetejére