Jelenlegi hely

Cegléd - Református Általános Iskola

Cím: 2700 Cegléd, Szabadság tér 4.
Tel.: 53/311-963

Hozzászólások

Nagyobbik lányom az első osztálytól kezdve jár az iskolába, jelenleg ötödikes. Az elmúlt években mind az osztályközösség mind a pedagógusok inspiráló környzetet biztosítottak a fejlődéshez, rengeteg sikerélmény, pozitív visszajelzés és támogatás segítette őt. Ezúton szeretnék köszönetet mondani az ott dolgozók munkájáért.

Üdvözlettel

Oláh Róbert

Az előkészítő osztályban indult az ismeretségünk az Iskolával. A lányom már itt nagyon megszerette a Tanító nénit és ez által az Iskolát is. Így már az első osztály akadályaival könnyen megbírkóztunk. A nyelvi tagozat előnyeit élvezzük. Délutánonként szakköri foglalkozások keretén belül tánc, illetve sport oktatáson vehet részt a gyermekem. Alsó és felső tagozatban is nagyon jó tanáraink voltak és vannak.

Luca lányunk idén kezdte az elsô osztályt. Örülünk, hogy szeretetteljes közösségbe jár, minden nap egyre ügyesebb és bátrabb, melyben nagyban segítik a tanító nénik!

Marosi Rita

Luca lányom egy "véletlen" folytán került az előkészítő osztályba, onnan a nyelv-infó tagozatos osztályba. "Házon belül" elérhető minden, szakkörök, stb. Például nagy könnyebbség volt alsó tagozatban, hogy a zeneiskolai szolfézs is az iskola falain belül volt elérhető. Azon felül, hogy a tanító nénik és a tanárok a maximumot nyújtják, számunkra nagyon fontos az az erkölcsi érték, amit az iskola képvisel. Nagyon megnyugtató, hogy erkölcsi és érzelmi szempontból is biztonságban tudhatjuk gyermekünket. Az inspiráló, felfelé "húzó" osztályközösség pedig csak hab a tortán! :)

Mindkét gyerekem ide jár ,fontos volt az iskolaválasztásnál a nyelvi tagozat,nem utolsó szempont Én is idejártam.

Fanni lányom év közben érkezett ebbe az iskolába.Egy szuper közösségbe került aminek nagyon örülünk.Az egész iskola teljesen más,mint ahova eddig jártunk és ez jó értelemben értendő.Rengeteg segítséget kaptunk a kedves és aranyos osztálytársaktól és tanároktól.Nagyon jó döntés volt,hogy átjöttünk ebbe a suliba. :) 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!